Talha! 80+ Bronze Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 552 Dahası Reaksiyon skoru 172 İsim Sami Niyet 22 Aralık 2021 #1 Borderlands 2 GOTY 11.80 TL almalı mıyım? Nasıl bir oyun? Online tarafı nasıl?
pickpocket Ventus☪ Moderatör Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 14,062 En İyi Cevap 27 Dahası Reaksiyon skoru 11,926 Yaş 29 Konum Adana İsim Ventus İlgilendiği Kategoriler Teknik Sorunlar Instagram www.instagram.com/serhatcanavci Steam www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii Twitter AvciSerhatCan Facebook serhatcanavci Discord Ventus#1033 Reddit VentusTR 22 Aralık 2021 #2 Epic beleş vermişti. Hesabımda öyle duruyor. 1 seneyi geçti daha oynamadım.
Talha! 80+ Bronze Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 552 Dahası Reaksiyon skoru 172 İsim Sami Niyet 22 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 pickpocket yazmış: Epic beleş vermişti. Hesabımda öyle duruyor. 1 seneyi geçti daha oynamadım. Devamı için tıklayın... Bu senin problemin. Neden oynamadın?
pickpocket yazmış: Epic beleş vermişti. Hesabımda öyle duruyor. 1 seneyi geçti daha oynamadım. Devamı için tıklayın... Bu senin problemin. Neden oynamadın?
pickpocket Ventus☪ Moderatör Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 14,062 En İyi Cevap 27 Dahası Reaksiyon skoru 11,926 Yaş 29 Konum Adana İsim Ventus İlgilendiği Kategoriler Teknik Sorunlar Instagram www.instagram.com/serhatcanavci Steam www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii Twitter AvciSerhatCan Facebook serhatcanavci Discord Ventus#1033 Reddit VentusTR 22 Aralık 2021 #4 Talha! yazmış: Bu senin problemin. Neden oynamadın? Devamı için tıklayın... İlk oynarım sandım yükledim. Sonra format attım kaldı öyle. Diğer oyunlardan fırsat kalmıyor. Oyun çok. Oynicak vakit yok.
Talha! yazmış: Bu senin problemin. Neden oynamadın? Devamı için tıklayın... İlk oynarım sandım yükledim. Sonra format attım kaldı öyle. Diğer oyunlardan fırsat kalmıyor. Oyun çok. Oynicak vakit yok.