Neler Yeni

Borsadan kısa vadede %20 kar etmek mümkün mü ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ercan akin
Merhabalar

Benim bir arkadasim var kendisi çok fazla borsa ile ilgileniyor ve çok fazla para kazanıyor

Kendisi 18 yaşında ve su an bankasında 5milyon TL var

Daha sonra 3 kere oynayarak toplamda %20 kar alıyor ve parayı 6milyon yapıyor

Ve bunu yapması çok kısa bir kaç haftada yapıyor

Merak ediyorum %20 kar almak bu kadar kısa zamanda mümkün mü ?

İnanmayanlar varsa kendisi açıp gösterdi %7 %10 %3 olarak toplam %20 kar elde etmis

(Büyük ihtimalle para kendinin değil babasının parası ama sonuc olarak çocuk kazanıyor. Parası ilk başlarda bır kaç milyon ile başladı şu an 6 milyon parası var bankada)

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet
o kadar büyük meblağlarla hiç mümkün gelmiyor borsadan çok anlamam ama pumping yapıyorlar onlara katılarak yapmıştır olsa olsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ercan akin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o kadar büyük meblağlarla hiç mümkün gelmiyor borsadan çok anlamam ama pumping yapıyorlar onlara katılarak yapmıştır olsa olsa
Mantıklı gelmiyor ama yapmış
Kendisi açıp gosterdi turkish airlines hissesi almıştı ondan %7 kar etmisti

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet
Mantıklı gelmiyor ama yapmış
Kendisi açıp gosterdi turkish airlines hissesi almıştı ondan %7 kar etmisti
her yatırımcı öyle yapıyor yaz geldi mi Airlines a Algidaya basıyor paraları

Qbört

80+ Bronze
Evet mümkün youtube ve telegram kanallarında sürekli konuşulan bir durum. %20 fazla bir kazançta değil uzun vadede al sat yaparak katlaya katlayada gidebilir.

ibrahimua

80+ Bronze
Merhabalar

Benim bir arkadasim var kendisi çok fazla borsa ile ilgileniyor ve çok fazla para kazanıyor

İnanmayanlar varsa kendisi açıp gösterdi %7 %10 %3 olarak toplam %20 kar elde etmis

(Büyük ihtimalle para kendinin değil babasının parası ama sonuc olarak çocuk kazanıyor. Parası ilk başlarda bır kaç milyon ile başladı şu an 6 milyon parası var bankada)
Hocam şöyle düsünün bir hisse günde maksimum %10 yükselip %10 düsebiliyor arkadasınız ya cok sağlam istihbarat alıyor ya da risk alıyor. Cünkü eger 5 milyonu attıgı hisse %10 düserse 500 bin tl gider cebinden. Alınabilecek bir risk degil ama mümkün
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam mümkün ama kayıp olasılığı da çok yüksek

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet
Hocam şöyle düsünün bir hisse günde maksimum %10 yükselip %10 düsebiliyor arkadasınız ya cok sağlam istihbarat alıyor ya da risk alıyor. Cünkü eger 5 milyonu attıgı hisse %10 düserse 500 bin TL gider cebinden. Alınabilecek bir risk degil ama mümkün

hocam borsa bu kaybetmek de var kazanmak da,kendisine sorsanız olur mu merak ettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ercan akin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şöyle düsünün bir hisse günde maksimum %10 yükselip %10 düsebiliyor arkadasınız ya cok sağlam istihbarat alıyor ya da risk alıyor. Cünkü eger 5 milyonu attıgı hisse %10 düserse 500 bin TL gider cebinden. Alınabilecek bir risk degil ama mümkün

İşi gücü yok borsa takipliyo istihbarat aliyomu onu bilmem turkish airlinesden %7 kar yapmisti zaten tek bir yere değil 3 yere oynamış toplamda %20 kar etmiş.buyuk ihtimal çevreden de bilgi alıp oynuyor %10 kayıp çok büyük alınacak risk değil harbi

Yani hocam 5 milyonu borsada al sat yapabilecek kadar param olsa alınabilecek bi risk diyebilirim ama herkes 500k kaybetmeyi göze alamaz
Birde kendisi otorip aylar yıllar beklemiyor en fazla 1 ay sonra al sat işlemi yapıyor o dediğim %20 lik karı 3 haftada yapmisti

ibrahimua

80+ Bronze
İşi gücü yok borsa takipliyo istihbarat aliyomu onu bilmem turkish airlinesden %7 kar yapmisti zaten tek bir yere değil 3 yere oynamış toplamda %20 kar etmiş.buyuk ihtimal çevreden de bilgi alıp oynuyor %10 kayıp çok büyük alınacak risk değil harbi
Hocam söyledigim gibi bunu yapabiliyosa helal olsun ama zordur büyük parayı yönetmek. 19 yaşındayım az çok borsa tecrübem var bi kere eline verdikleri zaman öylece kalıyorsun

Birde kendisi otorip aylar yıllar beklemiyor en fazla 1 ay sonra al sat işlemi yapıyor o dediğim %20 lik karı 3 haftada yapmisti
Hocam işte bunu yapmak icin hangi hissenin 2 3 hafta icinde biraz kâr bırakıcagını bilmek lazım. Ama dedigim gibi eline bi kere verdiler mi %40 %50 kayıplar işten bile değil. Doğru stratejiyi yapıyorsa ama bilemem

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ercan akin
Hocam söyledigim gibi bunu yapabiliyosa helal olsun ama zordur büyük parayı yönetmek. 19 yaşındayım az çok borsa tecrübem var bi kere eline verdikleri zaman öylece kalıyorsun

Hocam işte bunu yapmak icin hangi hissenin 2 3 hafta icinde biraz kâr bırakıcagını bilmek lazım. Ama dedigim gibi eline bi kere verdiler mi %40 %50 kayıplar işten bile değil. Doğru stratejiyi yapıyorsa ama bilemem
Ben borsadan çok fazla anlama ama hissenin artip azalacağını bilebiliyor muyuz yani alacağımız hissenin satış değerleri felan bunlar normalde hissenin değerini arttırır yani ben böyle biliyorum. Belki böyle şeyleri yakından takip edip hisse aliyordur

ibrahimua

80+ Bronze
Ben borsadan çok fazla anlama ama hissenin artip azalacağını bilebiliyor muyuz yani alacağımız hissenin satış değerleri felan bunlar normalde hissenin değerini arttırır yani ben böyle biliyorum. Belki böyle şeyleri yakından takip edip hisse aliyordur
Kast ettigim sey tam olarak dediginiz sey. Grafikleri vs inceleyip az cok cıkarımda bulunuluyor

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,590
İsim
Anon
Merhabalar

mümkün fakat borsada sadece kazanmak yoktur alım yaptığı yerden %20 düşüp 1m da kaybedebilirdi doğru araştırma yapıp yatırım yapmak lazım en önemlisi panik yapmamak sabretmek zarara mal satmamak spekülatif düşük hacimli hisselerden uzak durmak bunları yaptığın sürece uzun vadede kaybetmezsin fakat kısa vade trade etmek bugün alayım 3 gün sonra satarım mantığıyla girersen kumardan farkı olmaz

Top Bottom