Neler Yeni

Yardım Boş VDSL portu yok napmalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Rows official
Merhaba 2 gün önce baktim VDSL portu var gözüküyordu dün ve bugün baktım yok gösteriyor VDSL portu actirabilir miyim veya nasıl bir çözüm bulabilirim ?

seri134

80+
telekomun planlama bölümü ile görüş port açılması için talepte bulun port talep dilekçesi ver. hiçbiri olmazsa portların boşalmasını bekliyecen, artık biri internetini iptal ederse..

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Rows official
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telekomun planlama bölümü ile görüş port açılması için talepte bulun port talep dilekçesi ver. hiçbiri olmazsa portların boşalmasını bekliyecen, artık biri internetini iptal ederse..
Port talep dilekçesini müdürlüğe vericem değil mi

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,546
İsim
ismail
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Soğuk su içebilirsin

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Türk telekoma dilekçe verebilirsin ama genede getireceğini pek sanmıyorum başka sağlıyıcının interneti yoksa türknet gigafibere falan başvur onlara başvur birşeyler yap

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Rows official
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türk telekoma dilekçe verebilirsin ama genede getireceğini pek sanmıyorum başka sağlıyıcının interneti yoksa türknet gigafibere falan başvur onlara başvur birşeyler yap
Adsl portu boş önceden kullandığım evde adsl kullanıyordum sürekli internet gidiyordu ve çok düşük çekiyordu buraya taşınırken VDSL portu boştu ve 100mpbsydi şimdi port yok dolmuş sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,001
Üyeler
159,426
Son üye
pyxis
Top Bottom