Kankam Mehmet abi cevapladı.da sistem 2de kronik sorun var mı
cevaplarmısınız ve itopyadan sistem önerin önercekseniz ailme sadece ona güveniyo.teşekkürlerdonanimarsivi.com
Kankam Mehmet abi cevapladı.da sistem 2de kronik sorun var mı
cevaplarmısınız ve itopyadan sistem önerin önercekseniz ailme sadece ona güveniyo.teşekkürlerdonanimarsivi.com
sebepsiz yere silindi bence, alt tarafı başka siteden önerdim, ona bakarsanız çoğu yaşı küçük arkadaşımız vatandan pc istiyor ama biz vatandan alma gel şunu al diyoruz, o zaman forumca mesajlarımız silinsinUyarı yemedin, sadece mesajını silip neden silindiğine dair bilgi yolladım.
Bende anlamadım tam o konuyu. @Mehmet Yılmazsebepsiz yere silindi bence, alt tarafı başka siteden önerdim, ona bakarsanız çoğu yaşı küçük arkadaşımız vatandan PC istiyor ama biz vatandan alma gel şunu al diyoruz, o zaman forumca mesajlarımız silinsin
bazen o hatayı yapıyorum, "LAPTOP" sözcüğü gözümden kaçıyorYaptığın şeyin laptop isteyenlere kasa önermekten farkı yok maalesef.
Abi forumda bu benim sık denk geldiğim bir şey ilk defa gördüm silinen ama bilmiyorum.Yaptığın şeyin laptop isteyenlere kasa önermekten farkı yok maalesef.
KRALLUyarı yemedin, sadece mesajını silip neden silindiğine dair bilgi yolladım.
Aga üsteleme işte, uyarı yememişsin.sebepsiz yere silindi bence, alt tarafı başka siteden önerdim, ona bakarsanız çoğu yaşı küçük arkadaşımız vatandan PC istiyor ama biz vatandan alma gel şunu al diyoruz, o zaman forumca mesajlarımız silinsin