Tost Kayaoğlu
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
dostum bak anlıyorum seni gerçekten ülke kötü durumda elinde olmayan nedenlerden dolayı yaşayabileceğin hayatın daha kötüsünü yaşıyorsun ve elinden hiç bir şey gelmiyor ama burda üzülmenin ülkene kızmanın hiçkimseye bir faydası yok sadece kendine bahane üretip durursun bu şekilde ve bunun kimseye yararı olmaz
ama unutmaki burada doğman bir kader bir işaret bir görev dünyanın herhangi bir yerinde doğmak yerinde türkiyede doğmanın bir anlamı mutlaka vardır
o yüzden burada ülkene kızmak yerine ülkede beğenmediğin şeyleri nasıl düzeltebileceğine kafanı yor çünkü diğer ülkeler bunu yaparak şuan kıskanılacak hale geldi
ben nasıl tek başıma yapıcam diye düşünebilirsin ama çoğu kişi böyle düşündüğü için zaten gelişemiyoruz
sen diğer ülkeleri kıskanmak yerine ülkene adına ne yapabilirsin onlara bak
hayatında başarılar umarım ülkene yararlı bir birey olursun
ama unutmaki burada doğman bir kader bir işaret bir görev dünyanın herhangi bir yerinde doğmak yerinde türkiyede doğmanın bir anlamı mutlaka vardır
o yüzden burada ülkene kızmak yerine ülkede beğenmediğin şeyleri nasıl düzeltebileceğine kafanı yor çünkü diğer ülkeler bunu yaparak şuan kıskanılacak hale geldi
ben nasıl tek başıma yapıcam diye düşünebilirsin ama çoğu kişi böyle düşündüğü için zaten gelişemiyoruz
sen diğer ülkeleri kıskanmak yerine ülkene adına ne yapabilirsin onlara bak
hayatında başarılar umarım ülkene yararlı bir birey olursun