Neler Yeni

Boşluğa düştüm, yardımcı olabilir misiniz?

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
LGS bitti, sınava çalışıyordum, dershane falan akşam 7 gibi eve geliyordum fakat şimdi yapacak hiçbir şeyim yok, birkaç arkadaş var gün içinde onlarla konuşuyoruz. pandemi içinde ne yapabilirim, öneriniz var mıdır? çok fazla online vakit geçirmek istemiyorum. teşekkürler.

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Satürn
LGS bitti, sınava çalışıyordum, dershane falan akşam 7 gibi eve geliyordum fakat şimdi yapacak hiçbir şeyim yok, birkaç arkadaş var gün içinde onlarla konuşuyoruz. pandemi içinde ne yapabilirim, öneriniz var mıdır? çok fazla online vakit geçirmek istemiyorum. teşekkürler.
kanka inan bana elektronık aletsız cok sıkıcı geçer ama sevdiğin bir sporun kursuna gidebilirsin? bu arada sınav nasıl geçti

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka inan bana elektronık aletsız cok sıkıcı geçer ama sevdiğin bir sporun kursuna gidebilirsin? bu arada sınav nasıl geçti
sınav geçmedi diyebilirim..
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen de mi girdin sınava?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Kafanı dağıtacak şeyler yap yeter. Dışarı yürüyüşe falan çıkabilirsin, resim yapabilirsin ya da müzik dinleyebilirsin.

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
diyor, ama pek üzülmedim, sınav aşırı zordu, tek üzüldüğüm, dershaneye gidiyordum, günde yaklaşık olarak 11 saat ders görüyor ve her gün 1 deneme sınavı yapıyordum, emeğimin karşılığını alamadım.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Hikayeli oyun oyna.

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
Bilgisayarım yok, telefon güçlü, mobil olarak önerebileceğin var mı?
@baid

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
pandemi döneminde dizi izlemek veya online takılmak haricinde yapacak bir şey yok

Top Bottom