Dambıldor
80+ Silver
araba parası olduğu için olabilir mi?tamam teşekkürler altı üstü bir ekran kartı millet neden bu kadar imkansız gibi tepkiler veriyor
araba parası olduğu için olabilir mi?tamam teşekkürler altı üstü bir ekran kartı millet neden bu kadar imkansız gibi tepkiler veriyor
tamam teşekkürler altı üstü bir ekran kartı millet neden bu kadar imkansız gibi tepkiler veriyor
Hocam NVDİA'nın en pahalı kartlarından birisinin boşta durduğuna ilk defa şahit oluyorum.doğan almak zor mu hocam yani nasıl mantık bu
hocam forumda kaç kişinin boşta 3090ı vardır siz düşünün o yüzden merak ediyorlardoğan almak zor mu hocam yani nasıl mantık bu
"Yükselince düşebilir '' bu nasıl bir bakış açısıdırkazanırsınız ama bu işler riskli eth yukseldiği an sat çünkğ yukselince duşe bilir en azanından riske atmamış olursun.
millet inanmadı ya hala gülüyorum DHocam NVDİA'nın en pahalı kartlarından birisinin boşta durduğuna ilk defa şahit oluyorum.
Onlarda bu yüzedn tepki verdi.
yukarda yazdığım gibi detayı boşver sadece sorunun cevabı lazım teşekkürlerBenim anlamadığım 3090'ı işlemcin beslemediği için 3080 mi aldın? 3090 alacak paran var, besleyecek işlemciyi alacak paran mı yok?
Neyse, yap geç. Power Limit'i biraz düşür. Memory Clock'u da arttır yeterli.
Peki bir sorum olacak neden işlemci almıyorsunuz?millet inanmadı ya hala gülüyorum D
Mesaj otomatik birleştirildi:
yukarda yazdığım gibi detayı boşver sadece sorunun cevabı lazım teşekkürler
hayır yukseldi daha da yukselir diye bakmak lazım ."Yükselince düşebilir '' bu nasıl bir bakış açısıdır
millet inanmadı ya hala gülüyorum D
Mesaj otomatik birleştirildi:
yukarda yazdığım gibi detayı boşver sadece sorunun cevabı lazım teşekkürler
param yok şuan şimdi diceksin 3090ın var paran yok o yüzden detay boşver soruya odaklan direkPeki bir sorum olacak neden işlemci almıyorsunuz?
3080'i sat işlemci al hem paran cebinde kalır hemde işlemci alırsın.param yok şuan şimdi diceksin 3090ın var paran yok o yüzden detay boşver soruya odaklan direk
3080'i sat işlemci al hem paran cebinde kalır hemde işlemci alırsın.