değil.Dostlar sistemim ;
i5 10400f
rx6600
8x2 3200 cl16 ram
soru başlıkta . Yorumlarınızı bekliyorum
@RevenKalr![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bunlar var şuanda arka planda çalışan .
hocam ekran görüntüsü attım. SSler ile ilgili yorumunuz var mıdır ?Windows anlık olarak sistem kullanılmadığı vakitlerde arka planda bir takım yarım kalan işlemlerini yapabiliyor.
Bu da işlemci veya disk kullanımında artış olarak geri dönebilir. Görev Yöneticisinden kullanılan işlemin türüne ve adına bakarak gözlemleyebilirsiniz. Windows işlemi ise sorun yoktur, görmezden gelebilirsiniz.
Bir ekran görüntüsünde Riot Client işlemciyi %23 kadar kullanıyor. Anlık olarak kullanmıyorsanız eğer çıkış yapabilirsiniz uygulamadan. Hem sisteminizde de boş yere kaynak tüketmemiş olur uygulama.hocam ekran görüntüsü attım. SSler ile ilgili yorumunuz var mıdır ?
@LordVoldemorT
hocam görev yöneticisinden işlemi sonlandırdım riotun . %10 indi. Gözümden kaçmış riot.Bir ekran görüntüsünde Riot Client işlemciyi %23 kadar kullanıyor. Anlık olarak kullanmıyorsanız eğer çıkış yapabilirsiniz uygulamadan. Hem sisteminizde de boş yere kaynak tüketmemiş olur uygulama.
Riot çalışıyor onu kapat.Alıntıyı görüntüle
Hocam bunlar var şuanda arka planda çalışan .
@RevenKalr
benim boşta ram kullanımım %19hocam görev yöneticisinden işlemi sonlandırdım riotun . %10 indi. Gözümden kaçmış riot.
Çok teşekkür ederim ilgin ve alakan için .Ram kullanımı %30 normaldir herhalde değil mi hocam
teşekkürler hocamRiot çalışıyor onu kapat.
hocam asus klavye ile razer mousenin uygulamları onlar. kapatsam sorun olur diye düşünüyorum .Onun dışında kaspersky ile windows hizmetleri var zatenbenim boşta ram kullanımım %19
sende birsürü program chrome vs var onlar açıkken normal gibi %30