normal bir kullanım oranı win 10 öyle kullanıyorBilgisayarım 8gb ram var ve bu kadar ram kullanıyor normal mi ve bir kaç bildiğim çalışan program var cef_frame_render
Alıntıyı görüntüle
en son ne zaman format attın ? uygulama kirliliği olabilir, arkaplanda ram yiyen geçmişten kalan uygulamalar olabilir, eğer uzun süredir format atılmadıysa bilgisayara tavsiyem temiz bi format.
ufak bir kaç şey daha açıksa normaldir o daram 16 gb ise mormaldir
Bu telefon bağlantısıyla filan var onları nasıl kapatabilirim forza 4 de 1080p orta grafiklerde 80-120 arası FPS alıyordum forza 4 w güncelleme geldi 2 gün önce güncellendim girmedim dün girdim her 10 saniyede drop yiyorumufak bir kaç şey daha açıksa normaldir o da
Onu yapacağım zaten de sadece merak ettim yukarda yazdığım gibi güncelleme aldıktan sonra forza 4 de acayip şekilde drop yiyorum her 10saniye denormal gözüküyor bütçen varsa rami 16 gb yapabilirsin
başlatma seçeneklerinden kullanmadığın uygulamaları devredışı bırak biraz rahatlarBu telefon bağlantısıyla filan var onları nasıl kapatabilirim forza 4 de 1080p orta grafiklerde 80-120 arası FPS alıyordum forza 4 w güncelleme geldi 2 gün önce güncellendim girmedim dün girdim her 10 saniyede drop yiyorum