Boştayken işlemci kullanımı

Reaksiyon skoru
3
Bilgisayar boştayken işlemci kullanımı %75 - %100 arası oluyor yardım ederseniz sevinirim.

Boşta o kadar kullanamaz görev yöneticisinin ekran görüntüsünü ekler misin konuya.

Kullanan şey ne? İşlemlerden bakabilirsin.

Görev yöneticisinde hangi uygulamanın işlemciyi kullandığını görebilirsiniz. İsterseniz fotoğraf paylaşabilirsiniz.

Görev yöneticisinde yüksek CPU kullanımına yol açan programı bulabilirsin.

adsiz-png.186332

Buranın fotoğrafını CPU yazan yere basıp yollarsan daha iyi yardımcı olunabilir.

Arka planla uygulamalar çalışıyordur. Görev yöneticisi üzerinde kontrol edin.

Görev yöneticisini aç, İşlemciye tıkla fotoğraf at.

Görev yöneticisinde hangi uygulamanın işlemciyi kullandığını görebilirsiniz. İsterseniz fotoğraf paylaşabilirsiniz.
bir anda kullanım artıyor ya da düşüyor ve arttığında farklı uygulamalar artıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arka planla uygulamalar çalışıyordur. Görev yöneticisi üzerinde kontrol edin.
hepsini kapatıyorum ancak sistem kullanımı artıyor.

Aynı sıkıntı bende de var sistem kesintileri %100 olarak gözüküyor oyunlarda 15-20 fps alıyorum radeon 520 ekran kartı a9 9425 işlemci var hpdb0001nt laptop

bir anda kullanım artıyor ya da düşüyor ve arttığında farklı uygulamalar artıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hepsini kapatıyorum ancak sistem kullanımı artıyor.
Fotoğrafa bakmamız lazım. Windows 10 orijinal mi? Deneme amaçlı ESET Internet Security yükleyebilir misiniz? Windows Defender buna sebep olabilir. CrystalDiskInfo programı ile disklerinizi de kontrol edebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,232
Üyeler
200,066
Son üye
Eray karabacak

Geri