Boşuna mı test oldum?

Kuzenim dedi, Allah onu ne etmeye, eğer negatif test sisteme girilmez ise hep riskli yazar dedi.

Hocam şimdi bu test pozitif çıkar mı ya of
Ya olm bana sorsana işte....
Geçmiş olsun.

Ya olm bana sorsana işte....
Geçmiş olsun.
Ya işte eşek kafam her şeyi internete sorar doğru bilgiye ulaşır. Bunu gitti kuzenine sordu.

Hocam şöyle bir sorum var :
IMG_20210918_000420.jpg

Çubuk 18 eylüle kadar. 18 Eylül dahil mi yoksa benim karantinam bitti mi. Hala zorunlu izolasyon yazıyor.

Şimdi eğer 18 eylül dahil ise test sonucum bugün çıkarsa, ne olursa olsun, karantina sürem uzamayacak mı?

Ya işte eşek kafam her şeyi internete sorar doğru bilgiye ulaşır. Bunu gitti kuzenine sordu.

Alıntıyı görüntüle
Çubuk 18 eylüle kadar. 18 Eylül dahil mi yoksa benim karantinam bitti mi. Hala zorunlu izolasyon yazıyor.

Şimdi eğer 18 eylül dahil ise test sonucum bugün çıkarsa, ne olursa olsun, karantina sürem uzamayacak mı?
yarın gece bitecek karantinan test pozitif olursa karantina sürecin uzar

Alıntıyı görüntüle

Hocam öyle bir soru ki :D
blemedim
algoritmanın insafına kaldınız.

yarın gece bitecek karantinan test pozitif olursa karantina sürecin uzar
@DOGANALPASLAN a göre 12.günde olduğu sanınca uzamaz dedi ya, şimdi şu sonuca varıyorum,
14 günlük süre içerisinde çıkan pozitifler kale alınmıyor. Doğru mu?

O yüzden uzamaması lazım mantıken çünkü test 24 saat içinde sonuçlanır dendi. Testi olduğum andan itibaren 24 saat geçse bile 14 günlük zaman dilimi içerisinde kalıyor.

Kahretsin ya. O kuzenimin tövbe tövbe...

@DOGANALPASLAN a göre 12.günde olduğu sanınca uzamaz dedi ya, şimdi şu sonuca varıyorum,
14 günlük süre içerisinde çıkan pozitifler kale alınmıyor. Doğru mu?

O yüzden uzamaması lazım mantıken çünkü test 24 saat içinde sonuçlanır dendi. Testi olduğum andan itibaren 24 saat geçse bile 14 günlük zaman dilimi içerisinde kalıyor.

Kahretsin ya. O kuzenimin tövbe tövbe...
hocam test çıkınca karantinan bitmiş durumdaysan ve tekrar pozitif çıkarsan galiba algoritma seni sıfırdan başlatıyor karantinaya.
test çıkınca hangi gündeysen o gün test yapıldı sayıyor.

hocam test çıkınca karantinan bitmiş durumdaysan ve tekrar pozitif çıkarsan galiba algoritma seni sıfırdan başlatıyor karantinaya.
test çıkınca hangi gündeysen o gün test yapıldı sayıyor.
hocam şu an karantinam bitmemiş. 19 eylül 00.01 de karantinam bitiyor. Yani 23 saat 40 dk daha karantinadayım. Testi dün oldum.( Saat 00.00'ı geçti. Yani 17 eylül 14.00 civarı bir zamanda test yaptırdım)

Pozitif çıkarsa eğer karantinam uzar mı?

hocam şu an karantinam bitmemiş. 19 eylül 00.01 de karantinam bitiyor. Yani 23 saat 40 dk daha karantinadayım. Testi dün oldum.( Saat 00.00'ı geçti. Yani 17 eylül 14.00 civarı bir zamanda test yaptırdım)

karantinan sürerken tekrar pozitif çıkmak karantinayı uzatmaz.

Eyyer ki karantinam uzamazsa sana kalpten dua etcem abee!
Dua et de az burs çıksın abene fakirlikten üni okuyamıyos
Bu bilgileri bizzat ilçe sağlık müdürlüğü + hes destek hattı + 184'ten aldım.

Karantinam bitti. Dışarı çıktım. Olm insanları görünce sanki yeni bir canlı türü keşfetmişim gibi şaşırdım. Yemin ederim istemsizce refleks olarak "aa insanlar" dedim. Oha ya
Neeeeeeeeee?????????????????

Son düzenleme:
Geri