Hocam genetik baya kötü ama iyiki baba tarafından gelmiş gen baba tarafı babam dışında herkes uzun.Knk Bir Anda Uzamazın Yaşıtlarına Göre Boyun Kısa Değil Daha Uzamak İçin Saçma Sapan İlaçlar Kullanma Sakın Akışına Bırak
Annenin Ve Babanın Boyu Kaç
Umarım hocam boy uzamasını desteklemek için bir şey kullandınız mı yoksa hiçbirşey olmadan m?Boyun kisa değil. Ben 14 yasinda 180dim simdi 195im. Sende 185 falan olursun.
Ben 14 yaşında 171dim. Şu an 17 yaşındayım. Boyum 180 civarı14 yaşında 1.73 üm bence boyum kısa nasıl uzatabilirim?
173 gayet normal bir boy bence.fazla takma yasin daha küçük boyun uzar düzenli beslen uykuna dikkat et yeter14 yaşında 1.73 üm bence boyum kısa nasıl uzatabilirim?
Hocam en kötü 1.80 olurmuyum tahmini?173 gayet normal bir boy bence.fazla takma yasin daha küçük boyun uzar düzenli beslen uykuna dikkat et yeter
Uzatamazsin. Genetik14 yaşında 1.73 üm bence boyum kısa nasıl uzatabilirim?
20 yasına kadar boyun uzayacak ozellıkle 15 den 18 arası sut ve sut urunlerının faydası var her sabah ve aksam 1 bardak sut ıcsen yararına erken uyumanında etkısı var ama asıl %75 lık olay genetık annen baban dayın amcan cart curt bunların boylarına gore bır boyun oluyo boyun yasına gore guzel14 yaşında 1.73 üm bence boyum kısa nasıl uzatabilirim?
gecersın dıye tahmın edıyorum ben cok ıcınde sıkıntı varsa endorkronolojıye doktoruna gıtHocam en kötü 1.80 olurmuyum tahmini?
Bilmiyorum genetik faktör çok önemli bir şey diyemem yaniHocam en kötü 1.80 olurmuyum tahmini?
(Anne boyu+baba boyu -veya+ 13)÷2Hocam en kötü 1.80 olurmuyum tahmini?
Hayır hiçbir şey yapmadım ne uyku nede beslenmeye dikkat etmedim. %90 genetik. Babam 175 annem 165 amcam 183 falan. Dedemin babası uzunmuş o miras bırakmis.Umarım hocam boy uzamasını desteklemek için bir şey kullandınız mı yoksa hiçbirşey olmadan m?
Reis dalga geçiyorsan komik değil he.14 yaşındayım 157 falanım.14 yaşında 1.73 üm bence boyum kısa nasıl uzatabilirim?