Neler Yeni

BOY UZAMA VE SPOR(fitness)

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
merhabalar dostlarım.direk geçiyorum konuya.yaklaşık 2 3 aydır agır şekilde haftada bir kere squat çalıştım ama her set tükeniş,5 6 tekrara düstügüm bile oluyordu.(smith machinede yapıyordum)sonra bıkratım ve şuan hack squat yapıyorum ama konu bu degil.16 yaşındayım 168 boyum var ve sizce bu aşırı olumsuz şekilde boyumu etkilemiş midir?

80 kilo ile çalışıyordum güç artması adına.dedigim gibi 5 6 tekrar,her set tükeniş ve tükeniş ötesi.kendimde 80 kiloyum.ve hatra sayılır şekilde kas kütlem var.isteyenler ins hesabıma bakabilir,(testo_ozan)

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,248
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
merhabalar dostlarım.direk geçiyorum konuya.yaklaşık 2 3 aydır agır şekilde haftada bir kere squat çalıştım ama her set tükeniş,5 6 tekrara düstügüm bile oluyordu.(smith machinede yapıyordum)sonra bıkratım ve şuan hack squat yapıyorum ama konu bu degil.16 yaşındayım 168 boyum var ve sizce bu aşırı olumsuz şekilde boyumu etkilemiş midir?

80 kilo ile çalışıyordum güç artması adına.dedigim gibi 5 6 tekrar,her set tükeniş ve tükeniş ötesi.kendimde 80 kiloyum.ve hatra sayılır şekilde kas kütlem var.isteyenler ins hesabıma bakabilir,(testo_ozan)
squat ne kadar güzel bir hareket de olsa 16 yaşında yapılması doğru değil bence

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ama şuda bir geçekki bu sporda gösterişli bacaklar için neredeyse olmazsa olmaz bir şey.

Aderal

80+ Bronze
büyüme çağında omurgaya dik hareketler önerilmiyor onun dışında vücut geliştirme ve ağırlık kaldırmanın boy uzamaya bilinen doğrudan bir etkisi yok

YigitElcin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yiğit Elçin
Bende 16 yaşındayım fakat squat, deadlift vs. gibi yüksek ihtimalli bele vuran hareketlerden kaçınıyorum bu yaşta dikkat et etkilemiş ihtimali var bence

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
büyüme çağında omurgaya dik hareketler önerilmiyor onun dışında vücut geliştirme ve ağırlık kaldırmanın boy uzamaya bilinen doğrudan bir etkisi yok
Bende 16 yaşındayım fakat squat, deadlift vs. gibi yüksek ihtimalli bele vuran hareketlerden kaçınıyorum bu yaşta dikkat et etkilemiş ihtimali var bence
zaten yapmayı bıraktım ama çok güzel kütle elde ettim üst vücüda dahi etki etti insta hesabımdan bakabilirsiniz.3 ay böyle geçti 1 aydır yapmıyorum hiç.acaba çok sıkıntı olmuş mudur vücudum da?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,248
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
zaten yapmayı bıraktım ama çok güzel kütle elde ettim üst vücüda dahi etki etti insta hesabımdan bakabilirsiniz.3 ay böyle geçti 1 aydır yapmıyorum hiç.acaba çok sıkıntı olmuş mudur vücudum da?
Valla bilemeyiz, sadece tahmin yürütebiliriz burdan. Bence çok etki etmemiştir

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Squattan ziyade barfiks çubuğunda sarkın,tutun öyle bekle instagramda çoğu kişide etkisi olduğunu gördüm.Veya pull up çalışabilirsin onunda etkisi vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,731
Üyeler
161,743
Son üye
sorusorma
Top Bottom