Neler Yeni

Boy uzaması hakkında

Jumong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Rahman Polat
Boyum ayakkabıyla beraber 173 yaş 14, 15 yaşıma girmeme 3 ay var
Boyu neyin uzattığını , neyin kısalttığıyla alakalı çoğu bilgiye sahibim
Benim sizden istediğim tecrübelerinize dayanarak boyumun uzama durduğunda kaç cm olacağıyla alakalı.
Akrabalarım ve ailem hakkında bilgi vereyim
Babam 178 Annem 162
Amcalarım uzunlar
178-185 boyunda aralığındalar diyebilirim
Biri uzun ikisi kısa üç dayım var
Uzun dayımın boyunu 180 - 185 civarı tahmin ediyorum diğer iki dayım ise 165-170
Boy pek bir şey ifade etmiyor aslında benim için , her zaman zekasal ve kas gücü açısından kendimi geliştirmeye çalıştım.
Ama yakınımdaki çocukların benden uzun olmasına tahammül edemiyorum aradaki fark çok olmasada.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
her zaman zekasal açıdan kendimi geliştirmeye çalıştım.
🤦🏻‍♂️

Dostum tahmin etmem gerekirse 1.79 olursun. Lakin hiçbir dayanağım yok, sadece tahmin. Beslenmene dikkat et, güzel uyu. Başka yapabileceğin bir şey yok. Basketbolla, kendini çarmıha germekle falan boy uzamaz. Genetiğinde yazılı zaten bu. Göreceğiz.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
🤦🏻‍♂️

Dostum tahmin etmem gerekirse 1.79 olursun. Lakin hiçbir dayanağım yok, sadece tahmin. Beslenmene dikkat et, güzel uyu. Başka yapabileceğin bir şey yok. Basketbolla, kendini çarmıha germekle falan boy uzamaz. Genetiğinde yazılı zaten bu. Göreceğiz.
hocam 11 yıldır basketbola giden arkadaşım 1.71, sadece 8 ay gitmiş sonradan bırakmış bense 1.74'üm :D

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Ailene bakarak ortalama bir boy çıkar ama kesin diyemeyiz. Bence 180 civarı olursun.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
hocam 11 yıldır basketbola giden arkadaşım 1.71 sadece 8 ay gitmiş sonradan bırakmış bense 1.74'üm :D
Basketbol oynarsanız boyunuz uzar diye batıl inanç var. Misal adam 1.90, basketbol oynuyor. Aa bak bu adam basketbol oynadığı için boyu uzun diyorlar, lakin alakası yok. Basketbol oynamasaydı da o adam 1.90 olacaktı.

Hayatında Basketbol topu görmemiş adam, 10 sene basketbol oynayan birinden daha uzun olabiliyor mesela.

Meuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Meuf
Basketbol oynarsanız boyunuz uzar diye batıl inanç var. Misal adam 1.90, basketbol oynuyor. Aa bak bu adam basketbol oynadığı için boyu uzun diyorlar, lakin alakası yok. Basketbol oynamasaydı da o adam 1.90 olacaktı.

Hayatında Basketbol topu görmemiş adam, 10 sene basketbol oynayan birinden daha uzun olabiliyor mesela.
Sadece basketbol oynarsa öyle olur süt içicek varya en az 2 metre.

CemSultan01

80+ Bronze
Boyum ayakkabıyla beraber 173 yaş 14, 15 yaşıma girmeme 3 ay var
Boyu neyin uzattığını , neyin kısalttığıyla alakalı çoğu bilgiye sahibim
Benim sizden istediğim tecrübelerinize dayanarak boyumun uzama durduğunda kaç cm olacağıyla alakalı.
Akrabalarım ve ailem hakkında bilgi vereyim
Babam 178 Annem 162
Amcalarım uzunlar
178-185 boyunda aralığındalar diyebilirim
Biri uzun ikisi kısa üç dayım var
Uzun dayımın boyunu 180 - 185 civarı tahmin ediyorum diğer iki dayım ise 165-170
Boy pek bir şey ifade etmiyor aslında benim için , her zaman zekasal ve kas gücü açısından kendimi geliştirmeye çalıştım.
Ama yakınımdaki çocukların benden uzun olmasına tahammül edemiyorum aradaki fark çok olmasada.
Technopattan kaçtım buradada varsınız ya :D

CemSultan01

80+ Bronze

.RBO.

80+ Silver
Kalsiyum tüketimini arttır esneme gerilme hareketleri yap ben 14 yaşına gireli 1-2 ay oldu boyum 187 küçüklükten bu yana yüksek kalsiyum tüketirim yoğurt boyu uzattığının kanıtıyım genetikte çok önemli başta genetik sonra beslenme gelir unutma mesela benim babam 2 metre ennem 180 e yakın genetiğim sağlam olduğundan bu sekilde olabildim

Top Bottom