Böyle arastirmasi güzel saglam bir konu versenize

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
639
bu konu oyundan ya da gercekten alinti da olabilir misal Chernobyl olayi kuzey sentinel adasindaki yasanan olaylar prototype serisinin hikayesi resident evilin hikayesi lol sampiyonlarinin hikayesi vs vs Kisacasi böyle arastirinca ulan bu neymis diyip iyice icine gömülmelik konular var mi? Arastirip bu hisse ulasmayi baya seviyorum

zafer partisinin vaatlerini teker teker araştırıp konu açarsan mükemmel olur.

bu konu oyundan ya da gercekten alinti da olabilir misal Chernobyl olayi kuzey sentinel adasindaki yasanan olaylar prototype serisinin hikayesi resident evilin hikayesi lol sampiyonlarinin hikayesi vs vs Kisacasi böyle arastirinca ulan bu neymis diyip iyice icine gömülmelik konular var mi? Arastirip bu hisse ulasmayi baya seviyorum
Kuzey sentinel olayını ilk defa duyuyorum araştırıp bir yazı çıkarır mısın?

Merhaba. İskandinav mitolojisi ile ilgili konularıma bakabilirsin. 4. Bölümü yazıyorum şu an.

Uzay.

Türk tarihi.

Kuzey sentinel olayını ilk defa duyuyorum araştırıp bir yazı çıkarır mısın?
hint okyanusunda bir ada var ve adanın halkı dış dünyadan tamamen izole edilmiş hiçbir medeniyet yok yani adaya giriş yasaklandı adaya yaklaşan bütün yabancıları öldürüyorlar detay bilgi için araştırabilirsin bro
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

araştırdım hocam

Hızlı okuma ve ezberleme tekniklerini araştırabilirsin çok merak uyandırıcı bir konu

2007 Isparta uçak kazası Atlasjet 4203
Turgut Özal Ölümü
Adnan Menderes İdamı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,220
Üyeler
192,650
Son üye
hktnkcgl