Boyle Bir Ban Sebebi Mi Olur ????

KaptanMC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,401
Kafayi Yiyecem Boyle bir Ban Sebebi Nasil Olabilir Demokrasi olsun diye oy secenegi eklemisler ve Oy Kullaninca Banliyorlar beni bu nasil sisteam Cok tanidik geliyor ama Neyse Bu sistem Yeni mi ?

Neyse Kisaca Pek umudum yok ama Destege Talep acsam Bu konuda Yardimci Olurlar mi ?

(Zaten Kasa Dusurmek ve arada arkadaslar ile 1-2 tur atmak icin giriyorum yoksa Cok'tan silmistim, Normalde steam destek cok yardimci ama CS gibi konularda yardim etmiyorlar diye biliyorum

Ban Sebebi
Valve Ban.webp

Oyunda 500 saatim var rekabetci seckinde falan kimseyi atmamisimdir siz niye atıyorsunuz ki hem ban yemek için kaç kişiyi atmak lazım

olur eskiden beridir var
tamam'da reis bu nasil oluyor cok mantiksiz bana oy hakki veriyor ve oyarsam ban yiyiyorum Yani yasak Olmasa Agir Sovecem

Zaten Kafayi yedim bu oyun yuzunden Adami vurursun ama oyun saymaz hile gelir vs. kasa dusurme isi olmasa Asla Oynamam zaten ama iste kasa dusurdukten sonra o parayla steam'de oyun alma olayi guzel

Valve oyunu düzeltmek harici herşeyi yapar. Hilecilermiş buglarmış önemli değil.

Kafayi Yiyecem Boyle bir Ban Sebebi Nasil Olabilir Demokrasi olsun diye oy secenegi eklemisler ve Oy Kullaninca Banliyorlar beni bu nasil sisteam Cok tanidik geliyor ama Neyse Bu sistem Yeni mi ?

Neyse Kisaca Pek umudum yok ama Destege Talep acsam Bu konuda Yardimci Olurlar mi ?

(Zaten Kasa Dusurmek ve arada arkadaslar ile 1-2 tur atmak icin giriyorum yoksa Cok'tan silmistim, Normalde steam destek cok yardimci ama CS gibi konularda yardim etmiyorlar diye biliyorum

Ban Sebebi
Alıntıyı görüntüle
oyun maçı aynı adamla full oynayıp son el atarsanız normal

Geri