Adem Türk 80+ Bronze Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 1,540 Dahası Reaksiyon skoru 649 İsim Adem Türk 27 Ekim 2022 #1 yeni indirdim giremiyorum böyle bir hata veriyor
Hidro Dinamik 80+ Bronze Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 1,179 En İyi Cevap 1 27 Ekim 2022 #2 Oyunu önerdiği dizine değilde farklı bir dizine mi kurdunuz? Bence bu sebepten hata veriyor. Veya Kütüphaneden oyunun üzerine gelip özellikler diyip dosya doğrulama yapın.
Oyunu önerdiği dizine değilde farklı bir dizine mi kurdunuz? Bence bu sebepten hata veriyor. Veya Kütüphaneden oyunun üzerine gelip özellikler diyip dosya doğrulama yapın.
Adem Türk 80+ Bronze Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 1,540 Dahası Reaksiyon skoru 649 İsim Adem Türk 27 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Hidro Dinamik yazmış: Oyunu önerdiği dizine değilde farklı bir dizine mi kurdunuz? Bence bu sebepten hata veriyor. Veya Kütüphaneden oyunun üzerine gelip özellikler diyip dosya doğrulama yapın. Devamı için tıklayın... Sorunu çözdüm oyunun kurulu olduğu yerde çince bir client vardı steam bunu kurmamış sadece oyunu kurmuş sanırım onun kurulumunu yapınca oyun açıldı
Hidro Dinamik yazmış: Oyunu önerdiği dizine değilde farklı bir dizine mi kurdunuz? Bence bu sebepten hata veriyor. Veya Kütüphaneden oyunun üzerine gelip özellikler diyip dosya doğrulama yapın. Devamı için tıklayın... Sorunu çözdüm oyunun kurulu olduğu yerde çince bir client vardı steam bunu kurmamış sadece oyunu kurmuş sanırım onun kurulumunu yapınca oyun açıldı