Evet iyi. Böyle olması gerekiyor diye biliyorumYüksek (yüzdeliğimden yüksek)
Orta (yüzdrliğime yakın)
Düşük (yüzdrliğimden düşük)
5 yüzdeliğin varsa 3-3.5 yaz bence max ama girmen biraz zor . nakille de denersin.Yükseği yazarken ne kadar yüksek yazsam? Yüzdelik 5... 3 yaziyimmi
okul başlamadan 2 nakil dönemi olur sonra puanından yukarı bir yere nakil isteyemezssin lise başladıktan sonra. 9. sınıf için tavsiyem sakın 1 yıl çalıştım dinleneyim diye düşünme 8 e göre tabii ki daha az çalış ama konu eksiğin olmasın 10. sınıfaa geçerken. 9. sınıf tyt için ve 10. sınıfın temeli için çok önemli. zaten 9 da çalışma alışkanlığı yakalarsan gerisi gelir.Nakil ne Zaman oluyor 1.dönem sonu falanmı ve bana tavsiyen varmı 9. Snf için
peki başka şehirde liseye gidebilirmiuiömokul başlamadan 2 nakil dönemi olur sonra puanından yukarı bir yere nakil isteyemezssin lise başladıktan sonra. 9. sınıf için tavsiyem sakın 1 yıl çalıştım dinleneyim diye düşünme 8 e göre tabii ki daha az çalış ama konu eksiğin olmasın 10. sınıfaa geçerken. 9. sınıf tyt için ve 10. sınıfın temeli için çok önemli. zaten 9 da çalışma alışkanlığı yakalarsan gerisi gelir.
eğer düzenini tutturabileceğine inanıyorsan gidebilirsin.N
peki başka şehirde liseye gidebilirmiuiöm
Böyle olması gerekiyor.Yüksek (yüzdeliğimden yüksek)
Orta (yüzdrliğime yakın)
Düşük (yüzdrliğimden düşük)