Niye düşük fps alıyorum

Hocam 46k verdim kargoyla göndermem lazım şimdi gitse 1 ay gelmez yazın oynamak için aldım zaten ama tam bilmiyorum arka egzoz fandan geliyorda olabilir ama nası kapatcam bilmiyorum 4 fan birbirine sabitlenip direk psu ya bağlanmış galiba anakartta fan portlarında değil
Direkt güç ile çalışıyor olabilir can sıkıcı bir sorun ama takan insanın takacağı türden bir şey

hocam anakart kutusu elimde nasıl öğrencem
Coil whine neyden geliyor fanlardan da klasik sorunla sende karşı karşıyasın onu çözmenin pek bir yolu yok ürünü değiştirmek dışında şans işi biraz Coil Whinea denk gelmek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FPSle falan çözemezsin

hocam anakart kutusu elimde nasıl öğrencem
Kutunun herhangi bir yerinde (genellikle arkasında) yazar anakartın kutusunda bulamazsan anakartın üstünde yazar orada bulamazsan cpu z kur orada yazar

bakın hocam

1.2 rev hocam

hocam hyperx açtım ama pc kapa aç yapmama gerek varmı fps performansı için
Kutunun herhangi bir yerinde (genellikle arkasında) yazar anakartın kutusunda bulamazsan anakartın üstünde yazar orada bulamazsan cpu z kur orada yazar

Ekler

• rev.webp
    rev.webp
    25.5 KB · Hit: 7
  • Ekran görüntüsü 2025-07-08 002845.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-08 002845.webp
    28.6 KB · Hit: 9
Son düzenleme:
bakın hocam

1.2 rev hocam

hocam hyperx açtım ama pc kapa aç yapmama gerek varmı fps performansı için
HyperX direkt etki eder senin indirmen gereken bios Rev 1.2 olan onu indirirsen güncelleme denediğimde id hatası vermez

hız aşırtma yapmalı mıyım

HyperX direkt etki eder senin indirmen gereken bios Rev 1.2 olan onu indirirsen güncelleme denediğimde id hatası vermez
hocam son sorum bios güncelledikten sonra secure boot vs açsam expo ramleri açsam bi zararı olur mu monitör yaptığımda en sonda gitmişti

hız aşırtma yapmalı mıyım

hocam son sorum bios güncelledikten sonra secure boot vs açsam expo ramleri açsam bi zararı olur mu monitör yaptığımda en sonda gitmişti
Gitme olması normal expodan sonra giderse biosa tekrar girip kapatırsan sorun çözülür tekrar açılırda secure bootu niye kapatıyorsun onu anlamadım 4 slot ram kullanmıyorsan ve anakartı aşan ramin yoksa sorunsuz expo açabiliyor olman lazım

valorant açılmıyo
Gitme olması normal expodan sonra giderse biosa tekrar girip kapatırsan sorun çözülür tekrar açılırda secure bootu niye kapatıyorsun onu anlamadım 4 slot ram kullanmıyorsan ve anakartı aşan ramin yoksa sorunsuz expo açabiliyor olman lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri