Niye düşük fps alıyorum

Ramlerin defaultta çalışıyor expo açman lazım ki 5600 cl36 olsun hyperxi zaten ana ekranda tek tıkla aktif ediliyor onu aktif et SAM ayarlarını düzelt yeterli olur 1080pde olduğun içinde oluyor olabilir o düşüş 2Kda tekrar bak
Hocam ram leri tam hızda kullanmamak sıkıntı açarmı

Hocam ram leri tam hızda kullanmamak sıkıntı açarmı
Performans düşüklüğü sadece çok bir sıkıntı yaratmaz aradaki fark büyük değilse ama cl değeri büyük ihtimallde daha yüksek olduğu için performansa etki ediyordur

Performans düşüklüğü sadece çok bir sıkıntı yaratmaz aradaki fark büyük değilse ama cl değeri büyük ihtimallde daha yüksek olduğu için performansa etki ediyordur
Cl değerlerine nerden bakabiliriz 4800mhz kullanıyorum 6000 normalde

etkinse tamamdır şimdi tekrar kontrol et değerlerini fpsi de kısıtlamaya çalışma bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6000 amdnin stabil sınırı denemen gerek kimse sana olur yada olmaz diyemez ki
Hocam bide sistemi yeni aldım web de geziniyorum mesela mouse tekerleğini kaydırınca kasadan coil whine sesi geliyor klavyeden yapıncada oluyor sebebi nedir fps sınırmı açmam lazım chorema

Hocam bide sistemi yeni aldım web de geziniyorum mesela mouse tekerleğini kaydırınca kasadan coil whine sesi geliyor klavyeden yapıncada oluyor sebebi nedir fps sınırmı açmam lazım chorema
Coil whine neyden geliyor fanlardan da klasik sorunla sende karşı karşıyasın onu çözmenin pek bir yolu yok ürünü değiştirmek dışında şans işi biraz Coil Whinea denk gelmek

FPSle falan çözemezsin

etkinse tamamdır şimdi tekrar kontrol et değerlerini fpsi de kısıtlamaya çalışma bi

6000 amdnin stabil sınırı denemen gerek kimse sana olur yada olmaz diyemez ki
nasıl kapatcam fps kısıtını açıksa bile

Coil whine neyden geliyor fanlardan da klasik sorunla sende karşı karşıyasın onu çözmenin pek bir yolu yok ürünü değiştirmek dışında şans işi biraz Coil Whinea denk gelmek

FPSle falan çözemezsin
Hocam 46k verdim kargoyla göndermem lazım şimdi gitse 1 ay gelmez yazın oynamak için aldım zaten ama tam bilmiyorum arka egzoz fandan geliyorda olabilir ama nası kapatcam bilmiyorum 4 fan birbirine sabitlenip direk psu ya bağlanmış galiba anakartta fan portlarında değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,712
Üyeler
183,158
Son üye
drkkdeem
Geri