Neler Yeni

Böyle bir PC topladım bir sorun var mı yardımcı olur musunuz ?

quartle

80+ Gold
özellik olarak iyi olabilir ama yaygın bir model değil. bu arkadaşın teknik bilgisi ne kadar daha onu bile bilmiyoruz. gecen dediğin markanın konusu açıldı indirim bölümünde daha biosunu bile bilen yok, ne gerek var macera aramaya?
katılmıyorum teknik bilgiye pek gerek yok

fyyz34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Feyyaz Yalcin
Abim makina teknikeri solidwork ve siemens nx gibi programlar kullanıyor güncel ve ileriye dönük hem oyun hem iş açısından f/p bir pc toplamak istiyoruz bu işimizi görür mü uyumsuz olabilecek parçalar veya herhangi bir öneriniz var mı yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkürler.

Anakart: Colorful Battle-AX B650M-Plus V14 AM5 (LGA 1718)

İşlemci: AMD Ryzen 7500f

Ekran kartı: RX 6750xt (ikinci el)

Ram: 2x Kingston beast 8GB 6000MT/s DDR5 CL30

Güç kaynağı: FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W

M2 Ssd: Patriot P400 Lite P400LP1KGM28H 1 TB 3500/2700 MB/s NVMe M.2 SSD

Kasa: Dark Diamond PRO Mesh
güç kaynağın sınırda duruyor hem işlemci hem GPU yüklenen görev ve oyunlarda restart kapanma gibi sorunlar yaşatması olası

quartle

80+ Gold
güç kaynağın sınırda duruyor hem işlemci hem GPU yüklenen görev ve oyunlarda restart kapanma gibi sorunlar yaşatması olası
yeter o konuda sıkıntı olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Yunus Emre Uzun
Anladım hangi anakartı önerirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında 27 bin tlyi buluyor sadece ekran kartı ikinci el gerisi sıfır
hocam anakartı değiştirmeyin colorfolun anakartı pci 5 0 destekli bir anakarta ve fiyatında rakipsiz yani ileride 9800x3d gibi işlemcileri için uygun 9.nesil işlemciler bildiğimiz gibi 5.0 da maks performans veriyor geleceğe yatırım için bence sizin seçtiğinizden devam edin buyrun linkten bakabilirsiniz

quartle

80+ Gold
aynı sistem bende var battlefield 1 de full grafik ve dx12 açtıgımda reset atıyor psu mag 650 bronze msi
sizde bir sorun var hocam yetmeme gibi bi ihtimali yok normalde amd kendi bile 650w öneriyor biliyorsunuz ki bi tık fazla önerirler hep

Resul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Resul Bezir
hocam anakartı değiştirmeyin colorfolun anakartı pci 5 0 destekli bir anakarta ve fiyatında rakipsiz yani ileride 9800x3d gibi işlemcileri için uygun 9.nesil işlemciler bildiğimiz gibi 5.0 da maks performans veriyor geleceğe yatırım için bence sizin seçtiğinizden devam edin buyrun linkten bakabilirsiniz
evet bende yaptığım araştırmalarda güç fazı tasarımı konusundada olsun bağlantı seçenekleri konusunda olsun daha iyi olduğunu gördüm ve internet sitesinden kontrol ettiğim kadarı ile bios güncellemesi konusundada oldukca destekçiler periyodik olarak güncelleme alıyor sizinde belirttiginiz gibi 5.0 destegide ilerisi açısından çok önemli.

Top Bottom