Bencede fiyatına göre çok iyi. Alacak mısınız yoksa öylesine mi yaptınız?
Hocam 21210 liranın neresi pahalı? 32 GB RAM bilgisayar diyorsunuz yani.Pa-ha-lı.
sistemi alacağım arkadaşlarBencede fiyatına göre çok iyi. Alacak mısınız yoksa öylesine mi yaptınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 21210 liranın neresi pahalı? 32 GB RAM bilgisayar diyorsunuz yani.
Hocam direkt alın hiç düşünmeyin derim.sistemi alacağım arkadaşlar
bence de 32gb ram 4000mhzli sistem bu devirde 22k olması çok doğal ve uygun
kanka 12 kya bulda 2 tane alayım hadiDalga mı geçiyorsunuz 12k ya 3060 sistem var. 8x2 ile 16x2 ram arasında max 1000-2000 TL fark var
Var geliyor hazır sistem. Fırsat kovalasizce bu sisteme sıvı soğutucu yada hava soğutucu almalı mıyım işlemci stok soğutucusu ile iş görür mü?
kanka 12 kya bulda 2 tane alayım hadi![]()
dostum ekran kartı 8gb anakart benim seçtiğim anakarta göre alt seviye i3.13 işlemci ryzen 5 5600 yanında sadece süpürgelik yapar unutma normal bunları kırparsan fiyat tabi 12 13 kya düşer bak ben bu sistemi özelleştiridm bu özelleştirmemiş haliVar geliyor hazır sistem. Fırsat kovala
V.O.K summer bak bakayım. 12999 TL
4000 mhz de çok bir şey fark etmez zaten
2x16 yap rami 1060 TL fark ediyor birde işlemciyi 12400f yap mükemmel. ssd ' yi de 1 tb.
Kankam niye anlamıyorsun bu bütçeye 3060 alınır mı? 12gb olsa biledostum ekran kartı 8gb anakart benim seçtiğim anakarta göre alt seviye i3.13 işlemci ryzen 5 5600 yanında sadece süpürgelik yapar unutma normal bunları kırparsan fiyat tabi 12 13 kya düşer bak ben bu sistemi özelleştiridm bu özelleştirmemiş hali
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
özelleştirmemiş hali 13.999
yani yorum yapayım diye yapıyorsunuz sadece![]()
gülüm 22 23k bandına varsa elinde 3060dan daha iyi bir ekran kartlı sistem at bakayım teşekkür edeyim sana yani sadece niye alıyosun pahalı diyosun at bi örnek attığın örneklere baktım açıkladım neden 12 13k bandında olduklarınıKankam niye anlamıyorsun bu bütçeye 3060 alınır mı? 12gb olsa bile
Cus cok pahalı