Ben 3600 MHz cl16 ya tercih ederim cl18 le çokta fark olmazFark anlaşılamaz.İsterse 30 lira farka yapsın ama 3200mhz olanın cl16 olduğunu unutmamak gerek.Amd işlemcili sistemlerde MHz evet daha önemli ama arada acayip bir fark yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Girince sepet boş yazıyor.
hocam gözünü seveyim 40k bütceye aldıgın kulaklık klavye monitör ne öyle ya biraz araştır rica ediyorum 40k ya bide 3060ti alıyosrun ben 12k ya pc aldım 1 hafta önce ekran kartım rx6700 ve 3060ti ile aynı performansı veriyor hatta bazen geçiyor yapmayın şöyle şeylerhttps://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/93RM1QDA ben böyle bir sistem oluşturdum anladığım kadarıyla alınır mı her şeyi içinde 40 k bütçem ver ve sinerji den toplanması gerekiyor anlayan birisi yardımcı olabilir mi
Çalışıyorum bir yandan kb yonHocam önerdim de bakmamışsın bile anlayan biri anlayan biri yazmana gerek yok burdaki herkes anlıyor
3200mhz ram çok düşük bu sisteme en az 3600olması gerek
12 taksidi çoğu site verirkiArkadaşlar tek site sinerji gibi 12 taksit halinde alınacaktır bütçe 37-38 k kasa+ monitör fazlalık ekipmanlar üstüne
Fark anlaşılamaz.İsterse 30 lira farka yapsın ama 3200mhz olanın cl16 olduğunu unutmamak gerek.Amd işlemcili sistemlerde MHz evet daha önemli ama arada acayip bir fark yok.
Girince sepet boş yazıyor.
Alınırhttps://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/93RM1QDA ben böyle bir sistem oluşturdum anladığım kadarıyla alınır mı her şeyi içinde 40 k bütçem ver ve sinerji den toplanması gerekiyor anlayan birisi yardımcı olabilir mi
Çok fark oluyor.Youtube'da videoları var.Ama 3200mhz cl16 ile 3600mhz cl18 yaklaşık aynı.O yüzden çok fark olmaz.Ben 3600 MHz cl16 ya tercih ederim cl18 le çokta fark olmaz
Hâlâ bomboşBirdaha bak bende olmuyorSepet
Gaming.Gen.TR’den satın almak için sepete eklediğiniz ürünleri burada görebilirsiniz.www.gaming.gen.tr
İşte diyorum ki 12 taksit hepsi bir arada 37-38 k kasa ve monitör üstüne ekipmanlar eklenebilir ama hepsi bir arada olması gerekiyor sinerjideki gibi anlayışınız için teşekkür ederim12 taksidi çoğu site verirki
La başka yerlerden al nolcakİşte diyorum ki 12 taksit hepsi bir arada 37-38 k kasa ve monitör üstüne ekipmanlar eklenebilir ama hepsi bir arada olması gerekiyor sinerjideki gibi anlayışınız için teşekkür ederim
Çok fark oluyor.Youtube'da videoları var.Ama 3200mhz cl16 ile 3600mhz cl18 yaklaşık aynı.O yüzden çok fark olmaz.
Ama dediğim gibi isterse 3600mhz cl18 yapsın ramleri
Hâlâ bomboş
Bide apex 3 klavye ekledimLa başka yerlerden al nolcak
Başka yerden olması sorun değil hepsi bir arada 12 taksit olsun yeterLa başka yerlerden al nolcak
Sinerji 12 taksit icin ne kadar vade farki koyuyor. Game garaj 17500 luk sisteme 1700 tl vade farki koymustu.İşte diyorum ki 12 taksit hepsi bir arada 37-38 k kasa ve monitör üstüne ekipmanlar eklenebilir ama hepsi bir arada olması gerekiyor sinerjideki gibi anlayışınız için teşekkür ederim