Neler Yeni

Böyle bir sistem önerildi alınır mı neler değiştirilmeli?

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
5090 çok istiyorum ama sanırım bu bütçeyle çıkaramayacğım
Biraz zorlayarakta olsa bir şeyler çıkarttım. İlerde bazı şeylerini yükseltmen gerekecek ama en azından temeli epey sağlam oldu. Ekran kartının modeli maalesef Ventus zaten başka stok yok render odağında alınabilecek en iyi bilgisayar bu, oyunlarda da kötü değil kesinlikle

Sistemde ilerde Rami ve SSD'yi yükseltmeniz gerekiyor model olarak kötü model değil ikiside ancak 200k bütçede 5090 sıkıştırmak için bazı şeylerden feragat etmek zorunda kaldık diyebiliriz. Eğer biraz daha kısmak isterseniz soğutucu olarak bu alttaki alınabilir fiyatına göre çok çok çok çook iyi bir model soğutucudan kısıp ram veya ssdye takviye yapabiliriz. Bu arada kasanın içinde dahili fan olmadığından 1k gibi bir bütçeye fan da eklemek gerekiyor eğer aklınıza yattıysa ona da bakabiliriz.

1741529777256.png

İlk hali şu fiyatta bu haliyle alınacaksa birde fan takviyesiyle 203.900 küsürlere gelir

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Kutlu
Biraz zorlayarakta olsa bir şeyler çıkarttım. İlerde bazı şeylerini yükseltmen gerekecek ama en azından temeli epey sağlam oldu. Ekran kartının modeli maalesef Ventus zaten başka stok yok render odağında alınabilecek en iyi bilgisayar bu, oyunlarda da kötü değil kesinlikle

Sistemde ilerde Rami ve SSD'yi yükseltmeniz gerekiyor model olarak kötü model değil ikiside ancak 200k bütçede 5090 sıkıştırmak için bazı şeylerden feragat etmek zorunda kaldık diyebiliriz. Eğer biraz daha kısmak isterseniz soğutucu olarak bu alttaki alınabilir fiyatına göre çok çok çok çook iyi bir model soğutucudan kısıp ram veya ssdye takviye yapabiliriz. Bu arada kasanın içinde dahili fan olmadığından 1k gibi bir bütçeye fan da eklemek gerekiyor eğer aklınıza yattıysa ona da bakabiliriz.

Alıntıyı görüntüle

İlk hali şu fiyatta bu haliyle alınacaksa birde fan takviyesiyle 203.900 küsürlere gelir
Bütçeyi ne kadar artırsam rahata geçeriz

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Bütçeyi ne kadar artırsam rahata geçeriz
Size yollamış olduğum 203klık haline yaklaşık 6.5k eklerseniz

SSD'yi 2TB yaparız bu şekilde

Rami de azcık mhz'sinden feragat ederek 64gb seviyesine çıkarırız

Onun haricinde kasa fanlarından anlamıyorum çok ondan çok bir yorum yapmayayım ancak bana sürekli bu fan önerildi

910 TL da buna eklersek

1741530534227.png

Toplam bu kadar yapıyor isterseniz soğutucu olarak 2. olarak belirttiğim enermax soğutucuyu alabilirsiniz bu şekilde 3k tl tasarruf etmiş olursunuz

1741530598027.png

Yukardaki arkadaşın attığı listede şurada yani kesinlikle kötü değil.

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Kutlu
Size yollamış olduğum 203klık haline yaklaşık 6.5k eklerseniz

SSD'yi 2TB yaparız bu şekilde

Rami de azcık mhz'sinden feragat ederek 64gb seviyesine çıkarırız

Onun haricinde kasa fanlarından anlamıyorum çok ondan çok bir yorum yapmayayım ancak bana sürekli bu fan önerildi

910 TL da buna eklersek

Alıntıyı görüntüle

Toplam bu kadar yapıyor isterseniz soğutucu olarak 2. olarak belirttiğim enermax soğutucuyu alabilirsiniz bu şekilde 3k tl tasarruf etmiş olursunuz

Alıntıyı görüntüle

Yukardaki arkadaşın attığı listede şurada yani kesinlikle kötü değil.
Yardımlarınız için çok teşekkürler yeni liste yapıp atarım iki seçenekli olur 5080 ve 5090 için tartışırız

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,652
Üyeler
169,592
Son üye
napol
Top Bottom