böyle bir site var mı?

Billur İbrahim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
823
benim saçma bir hobim var kutu toplamayı seviyorum acaba mesela ryzen 7 işlemci kutusu ne biliyim ekran kartı kutuları falan acaba böyle şeyleri satan site var mı yada herhangi bi yer (biliyorum sizede saçma geliyor ama ne yapayım)donanım arşivi videolarının arkaplanı gibi

benim saçma bir hobim var kutu toplamayı seviyorum acaba mesela ryzen 7 işlemci kutusu ne biliyim ekran kartı kutuları falan acaba böyle şeyleri satan site var mı yada herhangi bi yer (biliyorum sizede saçma geliyor ama ne yapayım)donanım arşivi videolarının arkaplanı gibi
Garantisinde kutusunu istemiyorlar mı ?
Benim bildiğim isterle istiyorlarsa bulman zor biraz

zannetmiyorum onun yerine dc sayfalarında dolaş birileri illaki verir garanti doldu mu bir işe yaramıyor çünkü

Sahibindende çok satan var uygun fiyata hemde

İlginç bir hobi, ben de aldığım elektronik ürünlerin kutularını atmam genelde ama boş kutu da almam.

İkinci el sitelerinden, yedek parça niyetine satılan ürünlere bakabilirsin.

Mesela ben çok aradım ama bulamadım siz url verebilirmisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ryzen7 bir işlemci al, kutusu ile birlikte satılıyor.
Vay canına hocam çok zekisiniz

Geri