Neler Yeni

Böyle bir tercih yapmalımıyım?

RuthlV5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mert Kirazlı
Bu sene Üniversite sınavına yani yks ye gireceğim ama çalışmak için tablete ihtiyaç duyuyorum(yada ben öyle zannediyorum) bir tablet almak istiyorum ancak maalesefki istediğim tabletlere param yetmiyor ailemle konuştum fakat hayatımın bu anına kadar hiçbir teknolojik aleti bana almayan ailem(bunca zamandır bütün teknolojik aletleri kendi paramla aldım) tabikide buna karşı çıktı ve almadılar bende elimdeki laptopu satıp bir tablet almak istiyorum ama kararsızım tablette kalem ve az yer kaplama avantajı var ama bi yandan da laptop tan ayrılasım yok sizce ne yapmalıyım oyunla işim yok artık ders çalışmak için sizce tablet daha mı iyi olur? ailemle konuştum eğer üni yi kazanırsam bana sınav sonrasında laptop alacaklarını söylediler sizce satıp tablet mi almalıyım yoksa laptop tan devam etmelimiyim? laptop modelini aşağıya bırakıyorum
almak istediğim tablet ipad in kalemli yeni nesil tabletleri

yenigeldim

80+ Silver
tableti ne yapacaksın ki? soru bankası indirip çözmeyeceksen gereksiz olur. bunun için de kalemsiz alma

RuthlV5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mert Kirazlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tableti ne yapacaksın ki? soru bankası indirip çözmeyeceksen gereksiz olur. bunun için de kalemsiz alma
hocam yer az kaplıyor ve kütüphanede vs çalıştığım için yararlı olur diye düşündüm hem ders videosu hem kalemle not alma işlem yapma dizi film de arada izlemek için iyi olu diye düşündüm

yenigeldim

80+ Silver
hocam yer az kaplıyor ve kütüphanede vs çalıştığım için yararlı olur diye düşündüm hem ders videosu hem kalemle not alma işlem yapma dizi film de arada izlemek için iyi olu diye düşündüm
vakit kaybettirmeyecekse alınabilir. ama ben kitaptan çözme taraftarıyım her zaman. soru bankasına para vermeyeyim diyorsan olabilir.

RuthlV5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mert Kirazlı
vakit kaybettirmeyecekse alınabilir. ama ben kitaptan çözme taraftarıyım her zaman. soru bankasına para vermeyeyim diyorsan olabilir.
hayır e-kitapla hiçbir işim yok sadece not alma ve işlem yapılacak kalemi ile ders videosu izleyeceğim daha çok tabikide normal kitap çözüyorum

RuthlV5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mert Kirazlı
bi gazla alıp köşeye atabilirsin bunu da düşün derim. maddi olarak zorlayacaksa alınmayabilir
maddi durumluk brşey yok satıp ne kadar ederse o ederinde 0 veya 2.el her neyse ederi kadar bi tablet alayım diyorum veyahut takas da yapabilirim

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Ömür
maddi durumluk brşey yok satıp ne kadar ederse o ederinde 0 veya 2.el her neyse ederi kadar bi tablet alayım diyorum veyahut takas da yapabilirim
Laptop ile evde çalışma daha mantıklı devir teknoloji devri bir sürü kanal var en iyi lerini bulup evden çalışmak daha mantıklı bence ama sen bilirsin

RuthlV5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mert Kirazlı
Laptop ile evde çalışma daha mantıklı devir teknoloji devri bir sürü kanal var en iyi lerini bulup evden çalışmak daha mantıklı bence ama sen bilirsin
laptop tan çalışmak kafi ancak masa alanım biraz dar hem laptop hem kitap zar zor sığıyor masama ondan dolayı tablet düşündüm

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Ömür
laptop tan çalışmak kafi ancak masa alanım biraz dar hem laptop hem kitap zar zor sığıyor masama ondan dolayı tablet düşündüm
Ailen teknolojik alet almıyor en azından masa alsın ihtiyaç yani yani bence tablet gereksiz laptop çok daha iyi bence

RuthlV5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mert Kirazlı
Ailen teknolojik alet almıyor en azından masa alsın ihtiyaç yani yani bence tablet gereksiz laptop çok daha iyi bence
ben gidip artık onlardan bir şey isteyemiyorum gidip kendim almam gerekecek ama bütcem çok değil elimdeki masaya denk bişey alabilirim die düşünüyorum bütcem ile ondan dolayı masa değiştirmek zor

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Ömür
ben gidip artık onlardan bir şey isteyemiyorum gidip kendim almam gerekecek ama bütcem çok değil elimdeki masaya denk bişey alabilirim die düşünüyorum bütcem ile ondan dolayı masa değiştirmek zor
Laptopun yavaş bir laptop değilse idare ediyorsa laptop ile çalışmak çok daha iyi olur tablet ile çok bir şey yapamazsın masa konusana gelirsek defter/kitap dışarıya çok taşmıyor ise sıkıntı olmaz

RuthlV5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mert Kirazlı
Laptopun yavaş bir laptop değilse idare ediyorsa laptop ile çalışmak çok daha iyi olur tablet ile çok bir şey yapamazsın masa konusana gelirsek defter/kitap dışarıya çok taşmıyor ise sıkıntı olmaz
masa bu şekil kitap taşmıyor ancak laptopu karşıma alamadığım için kafamı çevirip bakmam gerekiyor yani hem dinlerken not almak zorlaşıyor

Ekler

• 20240826_200024.jpg
    20240826_200024.jpg
    2.4 MB · Hit: 13
Top Bottom