neden pişman oldunuz? çok mu kullanışsızdı?Ben senin gibi not tutayım diye aldım pişman oldum keşke almasaydım. senin yerinde olsam almam. bende de ipad pro 4.nesil m2 ve kalemi var
Yani önündede olsa kaldırıp bakıcaksın çok bir şey değişmiyo laptopunda iyimiş zaten sırf tablet için gereksiz masraf yapma bencemasa bu şekil kitap taşmıyor ancak laptopu karşıma alamadığım için kafamı çevirip bakmam gerekiyor yani hem dinlerken not almak zorlaşıyor
neden pişman oldunuz? çok mu kullanışsızdı?
ya kağıta yaptığının aynısını yapıyorsun hiçbir fark yokkineden pişman oldunuz? çok mu kullanışsızdı?
makine veya elektronik düşünüyorumayrıca yeni nesil tabletler sadece not için çok yüksek bir seçim olur. çok istiyorsan s9fe falan al
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya kağıta yaptığının aynısını yapıyorsun hiçbir fark yokki
Mesaj otomatik birleştirildi:
istediğin bölüm ne bu arada?
tamam tablete o zaman hiç girme uniye gidince işine yaramaz çünkü herkes laptop kullanıyor nerdeysemakine veya elektronik düşünüyorum
tamam tablete o zaman hiç girme uniye gidince işine yaramaz çünkü herkes laptop kullanıyor nerdeyse
anladım teşekkürler yardımınız için laptop ta kalacağımYani önündede olsa kaldırıp bakıcaksın çok bir şey değişmiyo laptopunda iyimiş zaten sırf tablet için gereksiz masraf yapma bence