t1k3beratfatih
80+ Bronze
Dahası
Ram hatalarında genelde bu mavi ekranı verir ve korkutucudur cidden.Alıntıyı görüntüleböyle bi mavi ekran hatası almam imkansız neden böyle oldgunu birileri açıklığa kavuşturabilir mi ?
evet elledim yaptıgım ayarda çok standart bi ayardı ram kend hızından degildi 2800mhz bende 3200 mhz aldım normalde 4 felan çıkabılıyo biosta fakat anakarta yangın çıkmaması için kendi stabil hızına aldım 2800 geldi ram kendisi 3200 biostan 3200 aldım ilk geldinde sonraRam hatalarında genelde bu mavi ekranı verir ve korkutucudur cidden.
Her hangi bir ram timinglerini fln elledin mi biostan?
Öncelikle sakin ol.evet elledim yaptıgım ayarda çok standart bi ayardı ram kend hızından degildi 2800mhz bende 3200 mhz aldım normalde 4 felan çıkabılıyo biosta fakat anakarta yangın çıkmaması için kendi stabil hızına aldım 2800 geldi ram kendisi 3200 biostan 3200 aldım ilk geldinde sonra
normal mavi ekran hatası alıyordum önemsemedim oyun crash verdigi içindir dedim son 1.2 beri böyle anca fotosunu çekebildim
yazıor knkÖncelikle sakin ol.
Ramin tam modelini ve anakart modelimi söyleyebilir misin.?
Başlıkta göremedim?yazıor knk
burayı göremiyon mu ?Başlıkta göremedim?
Hocam bios sifirlama deniyebilirsinizburayı göremiyon mu ?
Mobilden giriyorumburayı göremiyon mu ?
hangi üslüp ? gayet güzel konuşuyorum hocamhem yardim istiyon hemde kullandigin ustluba bak
sadece kafanınız buraya mı taktınız anlamadımburayı göremiyon mu ?
goodramMobilden giriyorum
Ayrıca sana o ramlerin 'TAM' modelini sordum. Hani kutu üstünde veya ramin üstünde yazan.
mobilden girdiginiz bilmıyordum ama çıkması lazım ya allah allah tüm sistem bilgierim konu yazarken çıkıyorMobilden giriyorum
Ayrıca sana o ramlerin 'TAM' modelini sordum. Hani kutu üstünde veya ramin üstünde yazan.
Mobilde görünmüyor.Ayrıca ikidir tam model numarası dediğim halde eksik yazıyorsun. Attığın ss'ten baktığımda da hala tam model numarası yok sadece ismi ve mhz-cl değeri yazıyor.goodram
Mesaj otomatik birleştirildi:
mobilden girdiginiz bilmıyordum ama çıkması lazım ya allah allah tüm sistem bilgierim konu yazarken çıkıyor