boyum 1.62 doktora gitmelimiyim

tridyboos

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
161
benim boyum hep kısaydı arkadaşlar 2 abim var biri 1.75 diğeri 1.70 benim boyum 1.62 ama evt aile olarak kısayız ama en kısaları benim 10 yaşındayken 7 yaşındaki yeğenim benle aynı boydaydı öyle söyliyim ama onun babasının boyu uzun yinede ben çok fazla uzamadım 8-9. sınıfta bu arada biranda 1.45-1.50 arasındaydım biranda 1.60 oldum sonran sonra 2cm uzadım şuanda lise son sınıfım boyum çok kısa olduğu için kötü hissediyorum 17 yaşındayım sizde doktora gitmelimiyim

benim boyum hep kısaydı arkadaşlar 2 abim var biri 1.75 diğeri 1.70 benim boyum 1.62 ama evt aile olarak kısayız ama en kısaları benim 10 yaşındayken 7 yaşındaki yeğenim benle aynı boydaydı öyle söyliyim ama onun babasının boyu uzun yinede ben çok fazla uzamadım 8-9. sınıfta bu arada biranda 1.45-1.50 arasındaydım biranda 1.60 oldum sonran sonra 2cm uzadım şuanda lise son sınıfım boyum çok kısa olduğu için kötü hissediyorum 17 yaşındayım sizde doktora gitmelimiyim
bu yaştan sonra uzayacağınızı sanmam zaten doktorda pek bir şey yapamaz boya

Boyun uzun olsa ne oluur olmasa ne oluur, kafasındayım şahsen

Uzamazsın daha aileniz kısa. Bir anda 150 den 160 olman da vücudunun boy açısından son hamlesi olmuş gibi bir şey.

boyun %80i genetik %20si dış etkenlerdir spor, tükettiğin yiyecekler vs beslenmene dikkat edip spora başlarsan eminim biraz katkısını görürsün ama çok bir şey bekleme

Her şey genetik babanın boyu ne kadar uzunsa muhtemelen sende o kadar uzun olursun

Doktora gidip ne yapacaksın az daha bekle uzarsin daha küçüksün kim diyor daha uzamazsin diye :)

Benimde yaşım 18 Boyum 172 Kız arkadaşım 1,75 benden uzun bu konu benimde canımı sıkıyor bende doktora vs gitmeyi düşünüyorum hatta ameliyat olmayı bile düşündüm

onu bunu bırak basketbol oyna.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,568
Üyeler
187,355
Son üye
pOpCoRn-
Geri