Bunu nerden bilelim? Forumda müneccin olduğunu sanmıyorum. Benim de boyum 180 14 yaşındayım ve daha uzar mıyım diye sormuyorum. Sıktı artık şu konu.16 yaşımdayım 178 boyundayım. Babam 187-188 annem 165. daha uzar mıyım?
Foruma bunu sormak için mi üye oldunforuma gireli yarım saat oldu, ne bu agresiflik ben nerden bileyim her gün bu şekilde konu açıldığını. ki zaten günde 300 - 400 konu açılıyordur genelde ve bunların arasından 1 sini görmezden gelip geçebilirsiniz, zorla elinizden tutup konuya bastıran yok.
Açılan 9999milyoncu konu ne bilelim aga git doktora sor16 yaşımdayım 178 boyundayım. Babam 187-188 annem 165. daha uzar mıyım?
Foruma yeni gelmiş kişilere kurallar geçersiz mi oluyor ??Foruma yeni giren birisine böyle tepki göstermeniz bi tık ayıp olmuş, Kibarca uyarabilirdiniz.
Konuyu gözleriniz kapalı açtınız sanırım hoşgeldiniz bu aradaforuma gireli yarım saat oldu, ne bu agresiflik ben nerden bileyim her gün bu şekilde konu açıldığını. ki zaten günde 300 - 400 konu açılıyordur genelde ve bunların arasından 1 sini görmezden gelip geçebilirsiniz, zorla elinizden tutup konuya bastıran yok.
"Boy uzama konusu açmak yasak" diye bir kural görmedim ben??Foruma yeni gelmiş kişilere kurallar geçersiz mi oluyor ??
ki benim dediğim kuraldan bağımsız, etik olarak yanlış bir şey bu. Giren kişi bilmeyebilir, onu uyarmak yerine agresifce cevap vermek yanlış.Foruma yeni gelmiş kişilere kurallar geçersiz mi oluyor ??
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuyu gözleriniz kapalı açtınız sanırım hoşgeldiniz bu arada