Neler Yeni

BOZUK PARAYI DEĞERİNİN 2 KATINA TÜMLETME

Isulois

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Faruk Bakırcı
Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. Elimde bir süredir biriktirdiğim 10 krş 25 krş 50 krş 1 tl gibi bozuk paralarım var. Bunları tümleticem ancak farklı şehirlerdeki bazı arkadaşlarım dolmuşçu vb. meslek grubundakilerin 1tl 50krş gibi paraları 2 katından alması ile ilgili bir şeyler söyledi. Sorum şu Bursa'da yaşayan arkadaşlar böyle bir şey yapan veya duyan var mı acaba? Açıkçası bana çok saçma geldi ama merak etmedim de değil.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Görkem çetinkaya
Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. Elimde bir süredir biriktirdiğim 10 krş 25 krş 50 krş 1 tl gibi bozuk paralarım var. Bunları tümleticem ancak farklı şehirlerdeki bazı arkadaşlarım dolmuşçu vb. meslek grubundakilerin 1tl 50krş gibi paraları 2 katından alması ile ilgili bir şeyler söyledi. Sorum şu Bursa'da yaşayan arkadaşlar böyle bir şey yapan veya duyan var mı acaba? Açıkçası bana çok saçma geldi ama merak etmedim de değil.
Sacmalqmq istersen olur mu oyle

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,566
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Hacı onları tencereye atıp erit sat daha fazla kazanırsın.YTD

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,870
İsim
Selim
Öyle bir şey yok çoğu markette bozuk para ister

Top Bottom