midplus8
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 39
- İsim
- Abdullah
Arkadaşlar sizlere şu 3 gün içinde başıma gelen bir şeyi anlatmak istiyorum ve fikirlerinizi merak ediyorum. Öncelikle 2 monitör kullanıyorum bunu söylemem lazım, 1 Ocak tarihinde oyun oynarken sağ ekranım birden gidip geldi ve daha sonra ana kullandığım ekranla beraber kapanıp açıldı. Açıldığında ise monitörlerde karıncalanma oldu oldu ve bilgisayar sürekli reset attı bayağı kafayı yedi. Daha sonra sorun anakartta mı diye başka ekran kartı ile tes ettim fakat değildi RX 6600 XT ekran kartım cortlamııştı tabiri caizse. Garantiye verdim ve para iadesi yapıldı bende onun yerine 3060 Ti aldım bugün geldi ve kurulumunu yaptım tam bilgisyarı açacağım bir türlü loop ekranından kurtulamadım ve çok olmasa da hafif karıncalanmalar gördüm loop ekranında. Daha sonra 2.ekran kendi kendine açılıp kapanınca fücünü kapattım ve tekrar açmayı denedim ve sistem sıkıntısız şekilde açıldı açıldıktan sonra ikinci ekranı tekrar taktım fakat kendisinden bir daha görüntü alamadım mekanı uçmağ olsun tam emin değilim fakat sanıyorum eski monitörüm benim ekran kartımın bozulmasında bir etkendi. Sizce de böyle bir durum olabilir mi?