Yardım Braketi nasıl çıkarabilirim ?

LostNoc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
271
Arkadaşlar h100 corsair sıvı soğutma vardı fakat sürekli bir ısı problemi yaşıyorum 96 ya kadar çıkıyor sıcaklık. Macunuda yeni sürmüştüm 1 ay önce temizlediğimde. Yükte 60 derece falandı ilk sürdüğümde cbo kapalıydı. Şimdi 95 derece olunca söktüm , stok soğutucu takıcam ama bu braketteki vidaları dönmüyor nasıl çıkarılır bunlar ?

Ekler

• 1289CED4-C783-40A0-948F-F571863C1CD0.jpeg
    1289CED4-C783-40A0-948F-F571863C1CD0.jpeg
    1.5 MB · Hit: 45
Arkadaşlar h100 corsair sıvı soğutma vardı fakat sürekli bir ısı problemi yaşıyorum 96 ya kadar çıkıyor sıcaklık. Macunuda yeni sürmüştüm 1 ay önce temizlediğimde. Yükte 60 derece falandı ilk sürdüğümde cbo kapalıydı. Şimdi 95 derece olunca söktüm , stok soğutucu takıcam ama bu braketteki vidaları dönmüyor nasıl çıkarılır bunlar ?
Kargaburnu ile çevirmeyi denediniz mi?

Tek çözüm kargaburun yani
yani hocam bunlar baya sert takılıyor sıkılıyor bi problem çıkmaması için kargaburnu ile çıkarılabilir diye düşünüyorum çoğu pc montajında soğutucuları böyle oturtuyorlar

yani hocam bunlar baya sert takılıyor sıkılıyor bi problem çıkmaması için kargaburnu ile çıkarılabilir diye düşünüyorum çoğu pc montajında soğutucuları böyle oturtuyorlar
Tekrar sıvı soğutmayımı taksam napsam aga 2 senelik sıvı soğutma nasıl bozuluyor ya

Kargaburunla bile çıkmıyor kayıyor napacaz buna ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,191,006
Üyeler
189,017
Son üye
yonuzo
Geri