Neler Yeni

🔥İndirim Braun MGK 5360 Erkek Bakım Kiti 8'i 1 Arada Şekillendirici + Gillette 999'TL

• Beğen
Reaksiyonlar: clll
2021 gibi aldım 310tlye mükemmel cihaz öneririm.

Okadar iyi mi? ya cihaz
Daha önce çok kullandım ama hepsi arıza yaratıyor bi şekilde bu bana mısın demedi 2günde bir minimum kullanıyorum 3sene olcak neredeyse hala taş gibi. Traş sonrası çalışırken musluk altına koyup temizliyorum bir de baya pratik.

Okadar iyi mi? ya cihaz
2021 den beri 5260 var, sanıyorum ana cihaz aynı. Lise zamanında her hafta kullandım, şimdi de 2 haftada 1 falan kullanıyorum. Batarya li-ion, memlekete kısa tatillere giderken şarj aletini yanıma almıyorum bile. Islak kullanım imkanı var her tıraştan sonra musluk altında rahatça yıkıyorum... Sadece 2mm tarağının tırnağı kırıldı o geriye doğru götürünce rahatlıkla çıkıyor onun dışında hiçbir sorunu yok şimdilik, birkaç aya 3. senesi dolacak.

2021 den beri 5260 var, sanıyorum ana cihaz aynı. Lise zamanında her hafta kullandım, şimdi de 2 haftada 1 falan kullanıyorum. Batarya li-ion, memlekete kısa tatillere giderken şarj aletini yanıma almıyorum bile. Islak kullanım imkanı var her tıraştan sonra musluk altında rahatça yıkıyorum... Sadece 2mm tarağının tırnağı kırıldı o geriye doğru götürünce rahatlıkla çıkıyor onun dışında hiçbir sorunu yok şimdilik, birkaç aya 3. senesi dolacak.
Güzel cihazmis tavsiye ederim akrabalara artık 😄

Sadece sakal traşı olmak için makine arıyordum. Fotodaki ürüne karar vermek üzereydim ki yine kararsız kaldım. Sıfır almasını istemiyorum. Eski makinam ile 0.8mm kirli sakal bırakıyordum.
1699534385418.png

Son düzenleme:
Geri