youtube ta bununla ilgili videolar var ve prim yapıyorlar ben o videoları engelliyeceğim bizim paraları alıyor ve suppercell hesabım banlanıyor şu an banlanmadı google play den elmas alın güvenilir olur o bana yardım ettiğin için teşşekkürler bu arada suppercell dolandırıcı mı?Hepsi yalan hesabını kaptırma
Dostum supercell zaten oyunun kurucusu neden dolandırıcı olsun ?youtube ta bununla ilgili videolar var ve prim yapıyorlar ben o videoları engelliyeceğim bizim paraları alıyor ve suppercell hesabım banlanıyor şu an banlanmadı google play den elmas alın güvenilir olur o bana yardım ettiğin için teşşekkürler bu arada suppercell dolandırıcı mı?
o zaman değil tamamDostum supercell zaten oyunun kurucusu neden dolandırıcı olsun ?
sitenin linkini verseneKanka gameguardian hilesi var ona bak ben yaptım çalıştı.
Hocam oyunun kurucusu nedne dolandırsın?youtube ta bununla ilgili videolar var ve prim yapıyorlar ben o videoları engelliyeceğim bizim paraları alıyor ve suppercell hesabım banlanıyor şu an banlanmadı google play den elmas alın güvenilir olur o bana yardım ettiğin için teşşekkürler bu arada suppercell dolandırıcı mı?
2 senelik konuyu hortlatmışsın nerdeyse helal olsunÇoğu yalan BRAWL STARS hilelerinin.