Yav yeter bi rehber yazdırmasınızedilir oyun idare eder veletler ve anti p2w veletler olmadığı sürece
hocam beraber dandik paketten leon çıkartalımedilir oyun idare eder veletler ve anti p2w veletler olmadığı sürece
pes mobile efsobide brawl stars benim gözümde oyun velet dolu p2w yatıran kazanıyor brawl pass tan kaç kutu açabilirsni bu kadar insan zevk alamıyor ben arada sırada giriyorum oyuna onun dışında mobile olarak pes mobile takılıyorum
hpcam dandik paketten messi çıkardınızmı?bide brawl stars benim gözümde oyun velet dolu p2w yatıran kazanıyor brawl pass tan kaç kutu açabilirsni bu kadar insan zevk alamıyor ben arada sırada giriyorum oyuna onun dışında mobile olarak pes mobile takılıyorum
Yeter lo yeter rehber yazıyorum yazdırmıyosunuzbide brawl stars benim gözümde oyun velet dolu p2w yatıran kazanıyor brawl pass tan kaç kutu açabilirsni bu kadar insan zevk alamıyor ben arada sırada giriyorum oyuna onun dışında mobile olarak pes mobile takılıyorum
ayn velet dolu oyun ve p2w . velet ve p2w olmasa güzel oyunhocam beraber dandik paketten leon çıkartalım
bu artık memleket meselesi olduCidden rezillik böyle yüksek bir potansiyeli olan bir forumun böyle konular açılarak kalitesinin düşürülmesi modların bu ve tarzı konularda daha dikkatli olmasını rica ediyorum, bu ve tarzı konular gündemi meşgul etmemeli.
adam ile tek hesaplaşmada dönerek takım oluyorsun sonra seni dha 5 kişi varken öldürüyor gelde küfür etmeayn velet dolu oyun ve p2w . velet ve p2w olmasa güzel oyun
o zaten mantıksızlıkbraw stars da genelde 6 7 yaşındaki çocuklar oynuyor
ve p2w parayı basan düdüğü çalar. brawl pass mesala
Konuşmaz mısın?bu artık memleket meselesi oldu