Neler Yeni

Brawl stars velet oyunu ve p2w bir oyun değildir!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
P2W adam 2 dakikada kasa açarak senin 1 senede yaptığın halini geçiyor , ayrıca çoluk çocuk bastı ben ilk çıktığında arkadaşlarımla oynuyordum ama hem oyun sıktı hem de YTde çıkan videolar midemizi bulandırdı bıraktık
hep clickbaitler var
Mesaj otomatik birleştirildi:

1- Kim p2w dediki ?
2- velet oyunu
3- boş konu
konu zaten boş

hep clickbaitler var

konu zaten boş
böyle tartışmak sarıyor

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
Anon
Genel olarak kucuk yastakiler oynadigi icin velet oyunu diyolar ama ileri kupadakiler velet degil 18 yasindayim bende oynuyorum

Umut0526

80+ Silver
Bir yılda 16.500 kupa olmuştum. Oyun çok sıktı bende bıraktım, bırakalı baya oldu. Ayrıca velet oyunu. Her gördüğüm 5-6 yaşındaki çocuk bana BS oynuyon mu diyip duruyor. Ama gerçekten de BS yi de savunmazsın

• Beğen
Reaksiyonlar: Ali_

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
oyunun derinliği yok

Umut0526

80+ Silver
Oyun ayrıca p2w bir oyun. Ve ayrıca oyun velet dolu gerçekten. E-spor cuların youtube daki videolarının altındaki yorumlara bakın, hepsi farkındaysanız abi demiş.

Nasıl p2w bir oyun dersen de, kazanmak için para öde anlamına geliyor. Sende karakter almak için elmas alıyorsun elmas almak için de para ödüyorsun. Sonuçta senin aldığın karakter ile farklı bir karakterlerin güçleri farklı.

Drqnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Kayra Tunçel
Oyun ayrıca p2w bir oyun. Ve ayrıca oyun velet dolu gerçekten. E-spor cuların youtube daki videolarının altındaki yorumlara bakın, hepsi farkındaysanız abi demiş.
adam 35 yaşlarında kardeşim mi desinler ? geri kalanında haklısın

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bende clash royale oynuyordum 1.5 yılda bütün karakterleri çıkardım. Bence P2W olayını çok abartıyorsunuz.
Senin 1,5 yılda çıkardığın karakteri adam cüzdanı ile 10 dk de çıkartıyor.

Umut0526

80+ Silver
adam 35 yaşlarında kardeşim mi desinler ? geri kalanında haklısın
ne alaka sen bende büyüksen abi der misin? Bir düşün bakalım senden büyük ise abi dersin. Senden küçük ise Ali Mehmet falan dersin. İnsan benden küçükse benim ona abi deme zorunluluğum yok

NespaY

80+ Silver
Merhabalar. Bildiğiniz gibi mobil oyun alanında supercell isimli bir reis var. Kendisi en büyük mobil oyun şirketi olmakla beraber en popüler mobil oyun olan brawl stars oyununun yapımcısı. Lakin bazı insanlar brawl stars için "p2w" ve "velet oyunu" gibi tabirler kullanıyor. Öncelikle oyunun ilk zamanları 10 elmasla en kötü kutuyu açıyordun şimdi biraz kasarak en iyi kutuyu açabilirsin.sadece 2 sezon elmas biriktirerek brawl pass alabilir ve bedavadan 1 adet karaktere sahip olabilirsin. Ayrıca oyunun eğlencesi iyi oynamak ve kazanmak. Para vererek pro olamıyacağına göre oyun p2w değil. Ayrıca oyun madem velet oyunu neden en popüler mobil oyunlar listesinde hep ilk 10'da ve PUBG den yukarda?

İsyandayım!
Oyunda çok veled var buna eminim ama P2W değil de demezsin be, oyun sırf P2W yani.

OxyVee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Talha
Merhabalar. Bildiğiniz gibi mobil oyun alanında supercell isimli bir reis var. Kendisi en büyük mobil oyun şirketi olmakla beraber en popüler mobil oyun olan brawl stars oyununun yapımcısı. Lakin bazı insanlar brawl stars için "p2w" ve "velet oyunu" gibi tabirler kullanıyor. Öncelikle oyunun ilk zamanları 10 elmasla en kötü kutuyu açıyordun şimdi biraz kasarak en iyi kutuyu açabilirsin.sadece 2 sezon elmas biriktirerek brawl pass alabilir ve bedavadan 1 adet karaktere sahip olabilirsin. Ayrıca oyunun eğlencesi iyi oynamak ve kazanmak. Para vererek pro olamıyacağına göre oyun p2w değil. Ayrıca oyun madem velet oyunu neden en popüler mobil oyunlar listesinde hep ilk 10'da ve PUBG den yukarda?

İsyandayım!
abi sevdiğin oyunu savunmak için konu açmışsin

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ali Mert Okuducu
Senin 1,5 yılda çıkardığın karakteri adam cüzdanı ile 10 dk de çıkartıyor.
Reis bizim burda anlatmaya çalıştığım tam olarak p2w değil. Yani ben hiç para yatırmadan çıkarttığımı söylüyorum. Karakter çıkartmak için para yatırmamıza gerek olmadığını anlatıyorum.

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol

İsyandayım!
Hocam mesela neden Gta sa popüler değil de Brawl star popüler?
Mobil oyunlara erişim çok kolay. 5 yaşında çocuklar bile erişebiliyor. Youtube trendlerine bak mesela hep brawl stars 1. oluyor. Hiç witcher 3, RDR2 falan görmedim. Neden bu kadar izleniyor o zaman? 40 yaşında adamlar bu oyunu ne yapsın? Çocuk oyunu işte

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom