Neler Yeni

Brawl stars velet oyunu ve p2w bir oyun değildir!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

BIGGZ

80+ Bronze
Eğer ciddi bir şekilde oynarsanız 17k kupadan sonra sizi deli edecek takım arkadaşları gelmiyor ayrıca velet oyunu diye oyun yoktur veletlerin bastığı oyun vardır p2w kısmına gelirsek eğer para yatırarak yapabileceğiniz herşeyi yatırmadan da yapabiliyorsunuz para yatırıp elmas alırsanız brawl pass açıp 1-5 arası karakter çıkarabilirsiniz bunun maliyeti sanırım 80tl ama iki sezon beklerseniz 6 ay sanırım aynısını yapabilirsiniz ve bu süreçte oynayarak kendinizi, geliştirebilirsiniz yani para yatırmak sadece süreci hızlandırıyor ek olarak bir şey elde etmiyorsunuz bu da pay to win olmadığının kanıtı pay, to win dediğiniz şey kafa topu 2 dir
Benim 6 ayda yaptığımı adam 3 saniyede yapıyorsa bu oyun P2W dir :D?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yusuf Tadik
Instagram
yusuftadik56
Para, Karakter Çıkartma Süresine, doğrudan erişim sağlıyor. Para vererek 10dk'da çıkartabiliyorsun. İşte bu P2W. İlk olarak P2W'in anlamına kavrayın sonra gelin. Mesela CS'de AK47'ye Safari Mesh alınca Hasar Artmıyor. Demek ki CSGO P2W değil.
Brawl starsta kostüm alınca da hasar artmıyor?

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Velet toplum kısmı tartışılır
ama net bir şekilde oyun
P2W
dedin ya biraz kasarak en iyi kutuyu açıyorsun diye adam bir elmas çeker
açar 100 tane mega
basar geçer
para verir her şeyini maxlar
oyun p2w üzerine kurulu çokda olmasa kurulu

NespaY

80+ Silver
Merhabalar. Bildiğiniz gibi mobil oyun alanında supercell isimli bir reis var. Kendisi en büyük mobil oyun şirketi olmakla beraber en popüler mobil oyun olan brawl stars oyununun yapımcısı. Lakin bazı insanlar brawl stars için "p2w" ve "velet oyunu" gibi tabirler kullanıyor. Öncelikle oyunun ilk zamanları 10 elmasla en kötü kutuyu açıyordun şimdi biraz kasarak en iyi kutuyu açabilirsin.sadece 2 sezon elmas biriktirerek brawl pass alabilir ve bedavadan 1 adet karaktere sahip olabilirsin. Ayrıca oyunun eğlencesi iyi oynamak ve kazanmak. Para vererek pro olamıyacağına göre oyun p2w değil. Ayrıca oyun madem velet oyunu neden en popüler mobil oyunlar listesinde hep ilk 10'da ve PUBG den yukarda?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsyandayım!
Velet oyunu, mobil oyunların çoğunluğu öyle.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
velet oyunu youtube bak en çok veletlerin video çektiğini görürsün zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yusuf Tadik
Instagram
yusuftadik56
Benim 6 ayda yaptığımı adam 3 saniyede yapıyorsa bu oyun P2W dir :D?
Abartma dostum 6 ayda oyunu bitirmiyor arkadaşım bp aldı sadece bp'nin verdiği karrakter çıktı oyun içinde üstünlük sağlamıyorsa p2w değildir

BIGGZ

80+ Bronze
Abartma dostum 6 ayda oyunu bitirmiyor arkadaşım bp aldı sadece bp'nin verdiği karrakter çıktı oyun içinde üstünlük sağlamıyorsa p2w değildir
Adam para verip senden güçlü bir karakter alınca üstünlük sağlamış olmuyor mu zaten?
Senin aylarca uğraşıp yapamayacağını para vererek alıp seni ezmiş oluyor mantıken.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yusuf Tadik
Instagram
yusuftadik56
Velet toplum kısmı tartışılır
ama net bir şekilde oyun
P2W
dedin ya biraz kasarak en iyi kutuyu açıyorsun diye adam bir elmas çeker
açar 100 tane mega
basar geçer
para verir her şeyini maxlar
oyun p2w üzerine kurulu çokda olmasa kurulu
100 mega kutu 8k elmas ediyor yani 3800tl civarı bir şey ayrıca 100 mega kutu ile hesabını fullemen mümkün değil 100 mega kutudan en fazla 17 karakter çıkar ve aksesuarlarını tamamlayamazsın fulleyemezsin de çünkü onun için de coin gerekir onun için de para yatıracak kadar enayi isen zaten doğru düzgün oynayamazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yusuf Tadik
Instagram
yusuftadik56
Adam para verip senden güçlü bir karakter alınca üstünlük sağlamış olmuyor mu zaten?
Senin aylarca uğraşıp yapamayacağını para vererek alıp seni ezmiş oluyor mantıken.
1 yıldır oynuyorum 17.400 kupam ve 40 karakterim var hiç para da yatırmadım ve kimse para ile bana karşı üstünlük sağlayamadı

Adam para vererek benim önüme geçiyorsa p2wdir.
Adamın senin önünde olup olmadığını seviyesi ve kupası gösterir ve bunları parayla almak mümkün değildir

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
100 mega kutu 8k elmas ediyor yani 3800tl civarı bir şey ayrıca 100 mega kutu ile hesabını fullemen mümkün değil 100 mega kutudan en fazla 17 karakter çıkar ve aksesuarlarını tamamlayamazsın fulleyemezsin de çünkü onun için de coin gerekir onun için de para yatıracak kadar enayi isen zaten doğru düzgün oynayamazsın
Kardeşim adam Başladığı anda yatıracağını kim dedi onu yapacak kadar ''Enayi'' misin bilemem?
ancak adam 20 Tane Karakteri Vardır Yüksek Kupadayken Efsanevisi yok diye kutu açmak ister Basar parayı
Bir sürü Mega açar karakter kasar ayrıca coin alması gerekir diyorsun 100 Tane Megadan her Megadan 500 Bazılarında 450 400 Elmas çıksa gene Maxlar Belirli karakterleri diğerleride 7 Yapar
Gereksiz Konuşmaya Gerek yok
Oyun bence Velet oyunu orası tartışılır
ama Net P2W.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Merhabalar. Bildiğiniz gibi mobil oyun alanında supercell isimli bir reis var. Kendisi en büyük mobil oyun şirketi olmakla beraber en popüler mobil oyun olan brawl stars oyununun yapımcısı. Lakin bazı insanlar brawl stars için "p2w" ve "velet oyunu" gibi tabirler kullanıyor. Öncelikle oyunun ilk zamanları 10 elmasla en kötü kutuyu açıyordun şimdi biraz kasarak en iyi kutuyu açabilirsin.sadece 2 sezon elmas biriktirerek brawl pass alabilir ve bedavadan 1 adet karaktere sahip olabilirsin. Ayrıca oyunun eğlencesi iyi oynamak ve kazanmak. Para vererek pro olamıyacağına göre oyun p2w değil. Ayrıca oyun madem velet oyunu neden en popüler mobil oyunlar listesinde hep ilk 10'da ve PUBG den yukarda?

İsyandayım!
Evet P2P Ve Çocuk Oyunu.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
1 yıldır oynuyorum 17.400 kupam ve 40 karakterim var hiç para da yatırmadım ve kimse para ile bana karşı üstünlük sağlayamadı

Adamın senin önünde olup olmadığını seviyesi ve kupası gösterir ve bunları parayla almak mümkün değildir
Mümkün
kardeşim adam
2K taş çeker bir sürü karakter açar
hepsini 20 Rütbe yapar hoppa adamı geçer
kutudan çıkan altınlarla'da maxlar bi güzel geçer

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,753