Neler Yeni

Brawl stars velet oyunu ve p2w bir oyun değildir!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

2mApoo

80+ Silver
Merhabalar. Bildiğiniz gibi mobil oyun alanında supercell isimli bir reis var. Kendisi en büyük mobil oyun şirketi olmakla beraber en popüler mobil oyun olan brawl stars oyununun yapımcısı. Lakin bazı insanlar brawl stars için "p2w" ve "velet oyunu" gibi tabirler kullanıyor. Öncelikle oyunun ilk zamanları 10 elmasla en kötü kutuyu açıyordun şimdi biraz kasarak en iyi kutuyu açabilirsin.sadece 2 sezon elmas biriktirerek brawl pass alabilir ve bedavadan 1 adet karaktere sahip olabilirsin. Ayrıca oyunun eğlencesi iyi oynamak ve kazanmak. Para vererek pro olamıyacağına göre oyun p2w değil. Ayrıca oyun madem velet oyunu neden en popüler mobil oyunlar listesinde hep ilk 10'da ve PUBG den yukarda?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsyandayım!
youtuba şey yazsana:
"Brawl Star DİSS" filtrelerdende bu ayki videoları seç.
Ve sonucu gör.

NespaY

80+ Silver
Senin kupalarında alınamayan karakter de ne seninle aynı kupaya yeni çıkmış olup olmadığını anlayamazsın zaten birisi, iyi oynuyorsa kupası daima yükselir benim için karakterin para yatırmanın pek önemi yok şuan oyunda çünkü sadece main karakterlerimi geliştiriyorum diğerleri ikinci planda oluyor hep yan hesabımı da hesaba katarsak daha oynamadığım 7 karakter var sadece ve onların da çıkıp çıkmaması önemli değil

S

Sen p2w nin ne olduğunu düşünüyorsun arkadaşı desteklemiyorum sadece soruyorum
P2W para ödeyerek diğer oyuncuların parasız ulaşamayacağı bir yere ya da çok zor ulaşacakları bir yere ulaşıyorsun bu seni pro yapmıyor bu seni paran olduğu için üstün kılıyor karakter gücü olarak, yetenek olarak değil.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
P

Pay to win = yatır kazan para yatırman sana üstünlük sağlamıyorsa eğer pay to win değildir hiç, kafa topu oynadın mı? Oynamadıysan oyna da gör neymiş pay to win
biliyorum tabikide zibilyon tane örnek verebilirim konuyu açan arkadaşın dilinden anlatmaya çalıştım

Merhabalar. Bildiğiniz gibi mobil oyun alanında supercell isimli bir reis var. Kendisi en büyük mobil oyun şirketi olmakla beraber en popüler mobil oyun olan brawl stars oyununun yapımcısı. Lakin bazı insanlar brawl stars için "p2w" ve "velet oyunu" gibi tabirler kullanıyor. Öncelikle oyunun ilk zamanları 10 elmasla en kötü kutuyu açıyordun şimdi biraz kasarak en iyi kutuyu açabilirsin.sadece 2 sezon elmas biriktirerek brawl pass alabilir ve bedavadan 1 adet karaktere sahip olabilirsin. Ayrıca oyunun eğlencesi iyi oynamak ve kazanmak. Para vererek pro olamıyacağına göre oyun p2w değil. Ayrıca oyun madem velet oyunu neden en popüler mobil oyunlar listesinde hep ilk 10'da ve PUBG den yukarda?

İsyandayım!
brawl star p2w ve velet oyunudur .

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Oyuna sesli sohbet gelse çocuk kreşinden farkı olmadığını anlayacaksınız da neyse

ReDanger

80+ Bronze
Ne brawl stars=VELET oyunu değil???? Öncelikle böyle bir ifadede bulunmak tamamen veletce.
Oyunu yaklaşık 1,5 yıl oynadım ilk başlarda güzeldi veletler azdı sonra veletler çoğaldı oyunda dolandırıcı veletmi dersin sapıkmı dersin her şey geldi. Sonra b.p denen bir şey geldi oyun düzeldi biraz fakat hala en p2w oyun senin 3 ayda aldığın BP bazıları sadece 10dakikasını ayırıp alıyor. 0 kupada karşına max karakter geliyor hele git onu yenicekmisin?! Sadece çocukların oynadığı bazı youtuberlerinde garip hareketler yapıp veletleri eğlendirdiği bir oyun. Yaklaşık 6 aydırlı girmiyorum vallahi hayatım düzeldi!

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Hilmi Kara

İsyandayım!
Para ödemek avantaj sağlıyorsa p2w bir oyundur aynı şeyi çaba harcayarak yapabilmen bir şey ifade etmez ayrıca gir bir kulübe 12 yaş üstü bulamazsın bunu anlaman için kulüp arama yerine 7 yaş + sevgili yazman yeterli

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik

Brawl stars velet oyunu ve p2w bir oyundur​

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR