Neler Yeni

Brawl stars velet oyunu ve p2w bir oyun değildir!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
O farklar çok az ona bakarsan iyi klavye monitör mouse kulaklık PC olan da CSGO da daha avantajlı oluyor aynı mantık
Şuan elim ayağım titriyor bu yorumu görünce felç geçirdim 😂😂😂 , pc nin kötü olması o oyunun sorunu değil senin sorunun dostum.

marilyn

80+ Silver
Merhabalar. Bildiğiniz gibi mobil oyun alanında supercell isimli bir reis var. Kendisi en büyük mobil oyun şirketi olmakla beraber en popüler mobil oyun olan brawl stars oyununun yapımcısı. Lakin bazı insanlar brawl stars için "p2w" ve "velet oyunu" gibi tabirler kullanıyor. Öncelikle oyunun ilk zamanları 10 elmasla en kötü kutuyu açıyordun şimdi biraz kasarak en iyi kutuyu açabilirsin.sadece 2 sezon elmas biriktirerek brawl pass alabilir ve bedavadan 1 adet karaktere sahip olabilirsin. Ayrıca oyunun eğlencesi iyi oynamak ve kazanmak. Para vererek pro olamıyacağına göre oyun p2w değil. Ayrıca oyun madem velet oyunu neden en popüler mobil oyunlar listesinde hep ilk 10'da ve PUBG den yukarda?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsyandayım!
pubg mobilede velet oyunu mobil oyuncuların çoğu max 12-13 yaşında hadi bilemedim 14 olsun bu iki oyunda çöp çöpünde ötesi hatta sudoku daha eğlenceli btw

ve brawl stars p2w ücretsiz erişebileceğin içerikler olması p2w olmadığı anlamı katmaz sen istediğin ürün kadar kasıl bi ton uğraş ver adam para döksün hemen alsın adil bir ortam değil

mobil oyun oynayanlar oyuncu değildir btw

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Merhabalar. Bildiğiniz gibi mobil oyun alanında supercell isimli bir reis var. Kendisi en büyük mobil oyun şirketi olmakla beraber en popüler mobil oyun olan brawl stars oyununun yapımcısı. Lakin bazı insanlar brawl stars için "p2w" ve "velet oyunu" gibi tabirler kullanıyor. Öncelikle oyunun ilk zamanları 10 elmasla en kötü kutuyu açıyordun şimdi biraz kasarak en iyi kutuyu açabilirsin.sadece 2 sezon elmas biriktirerek brawl pass alabilir ve bedavadan 1 adet karaktere sahip olabilirsin. Ayrıca oyunun eğlencesi iyi oynamak ve kazanmak. Para vererek pro olamıyacağına göre oyun p2w değil. Ayrıca oyun madem velet oyunu neden en popüler mobil oyunlar listesinde hep ilk 10'da ve PUBG den yukarda?

İsyandayım!
Velet oyunu ve p2w bir oyun .

Zula oynayan tayfanın oynadığı oyundan bahsediyorsunuz sanırım :)
ıbamwubnabuawmbıambırawürowöbao braw =mobil zula

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
1629052874687.png

Tamam da neden bize bunu anlatıyorsun ki.
ne dememizi istiyorsun :D

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Úrsula Corberó

80+ Bronze
1.si oyun velet oyunu
2.si bana göre p2w değil
3.sü youtuberler biz aileyiz ayağına çocukları bir izlenme ve beğeni makinası gibi kullanıyor.

DaffyGraphic

80+ Silver

İsyandayım!
Brawl Starsıda savunmassın be,benim için velet oyunu olmaya devam ediyor

Yavuz241

80+ Bronze
Gel bakayım steam PUBG mesela çocuk bulacak mısın.
Steam Pubg de çocuk olmaması normal zaten. Belirli bir yetenek istiyor kolay bir oyun değil. Brawl Stars hemn çizgi film gibi karakterlere sahip hem de çok kolay oynanışı var.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,665
İsim
Kgn
Oyunun denilenlere göre veled oyunu denmesinin nedeni aslında çok açık bir şey her yerde hali hazırda bulup oynayabileceğin bir şey telefonu aç yükle oyna,diğer platformlarda az bulunmasının nedenide onlar için zor bulunması küçücük çocuğa oyun satın almak için kimse para vermez,pubg mobilede de çocuk kaynıyor nedeni yine dediğim gibi kolay elde edilmesinden dolayı.Bende Brawl Stars oynuyorum keyif alıyorum yani 13-50 yaş arasında tanıştığım kişiler var 20 yaşında olanda var 30 yaşında da olan.Böyle kişileri bulunca zaten küçük çocukların farkına bile varılmıyor.P2W mi değil bence.Para ödeyerek anca daha hızlı ilerlemiş olunuyor başka bir yanı yok.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
KEKW.

Ratorest

80+ Silver
1 yıldır oynuyorum 17.400 kupam ve 40 karakterim var hiç para da yatırmadım ve kimse para ile bana karşı üstünlük sağlayamadı

Adamın senin önünde olup olmadığını seviyesi ve kupası gösterir ve bunları parayla almak mümkün değildir
Bir sürü kutu satın alarak oradan güçlü karakter çıkartarak benim önüme geçebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yusuf Tadik
Instagram
yusuftadik56
Oyunun denilenlere göre veled oyunu denmesinin nedeni aslında çok açık bir şey her yerde hali hazırda bulup oynayabileceğin bir şey telefonu aç yükle oyna,diğer platformlarda az bulunmasının nedenide onlar için zor bulunması küçücük çocuğa oyun satın almak için kimse para vermez,PUBG mobilede de çocuk kaynıyor nedeni yine dediğim gibi kolay elde edilmesinden dolayı.Bende Brawl Stars oynuyorum keyif alıyorum yani 13-50 yaş arasında tanıştığım kişiler var 20 yaşında olanda var 30 yaşında da olan.Böyle kişileri bulunca zaten küçük çocukların farkına bile varılmıyor.P2W mi değil bence.Para ödeyerek anca daha hızlı ilerlemiş olunuyor başka bir yanı yok.
Birlikte oynayalım dmden arkadaşlık isteği atarmısın dm:yusuftadik56

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom