Neler Yeni

Brawl stars velet oyunu ve p2w bir oyun değildir!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

BIGGZ

80+ Bronze
1 yıldır oynuyorum 17.400 kupam ve 40 karakterim var hiç para da yatırmadım ve kimse para ile bana karşı üstünlük sağlayamadı
Anlıyorum ama benim kupalarimda alinamayan karakteri alan ve benle aynı kupaya yeni çıkmış hesaplara, defalarca kez ezilince P2W ne demek anlarsın herhalde.

NespaY

80+ Silver
Merhabalar. Bildiğiniz gibi mobil oyun alanında supercell isimli bir reis var. Kendisi en büyük mobil oyun şirketi olmakla beraber en popüler mobil oyun olan brawl stars oyununun yapımcısı. Lakin bazı insanlar brawl stars için "p2w" ve "velet oyunu" gibi tabirler kullanıyor. Öncelikle oyunun ilk zamanları 10 elmasla en kötü kutuyu açıyordun şimdi biraz kasarak en iyi kutuyu açabilirsin.sadece 2 sezon elmas biriktirerek brawl pass alabilir ve bedavadan 1 adet karaktere sahip olabilirsin. Ayrıca oyunun eğlencesi iyi oynamak ve kazanmak. Para vererek pro olamıyacağına göre oyun p2w değil. Ayrıca oyun madem velet oyunu neden en popüler mobil oyunlar listesinde hep ilk 10'da ve PUBG den yukarda?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsyandayım!
Para vererek pro olmak mı sanıyorsun sen P2W ni yazık kafana

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yusuf Tadik
Instagram
yusuftadik56
Anlıyorum ama benim kupalarimda alinamayan karakteri alan ve benle aynı kupaya yeni çıkmış hesaplara, defalarca kez ezilince P2W ne demek anlarsın herhalde.
Senin kupalarında alınamayan karakter de ne seninle aynı kupaya yeni çıkmış olup olmadığını anlayamazsın zaten birisi, iyi oynuyorsa kupası daima yükselir benim için karakterin para yatırmanın pek önemi yok şuan oyunda çünkü sadece main karakterlerimi geliştiriyorum diğerleri ikinci planda oluyor hep yan hesabımı da hesaba katarsak daha oynamadığım 7 karakter var sadece ve onların da çıkıp çıkmaması önemli değil

S
Para vererek pro olmak mı sanıyorsun sen P2W ni yazık kafana
Sen p2w nin ne olduğunu düşünüyorsun arkadaşı desteklemiyorum sadece soruyorum

BIGGZ

80+ Bronze
Senin kupalarında alınamayan karakter de ne seninle aynı kupaya yeni çıkmış olup olmadığını anlayamazsın zaten birisi, iyi oynuyorsa kupası daima yükselir benim için karakterin para yatırmanın pek önemi yok şuan oyunda çünkü sadece main karakterlerimi geliştiriyorum diğerleri ikinci planda oluyor hep yan hesabımı da hesaba katarsak daha oynamadığım 7 karakter var sadece ve onların da çıkıp çıkmaması önemli değil

S

Anlıyorum

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku

S

Kardeşim sana özetliyorum
Diyorum 1 Tane oyuncu ''A'' Diğer ''B''
A oyuncusu Leon istiyor ve B de istiyor ama A Oyuncusu Elmas çekip alabiliyor B alamıyor, para yatıramıyor yada farklı bir nedenden alamıyor
A oyuncusu Para ile alıp B Alamıyorsa A Parayla İstediğini alıyor Ve Buda PAY TO WİN (Parayı Ver Ve Kazan) oluyor

Kardeşim sana özetliyorum
Diyorum 1 Tane oyuncu ''A'' Diğer ''B''
A oyuncusu Leon istiyor ve B de istiyor ama A Oyuncusu Elmas çekip alabiliyor B alamıyor, para yatıramıyor yada farklı bir nedenden alamıyor
A oyuncusu Para ile alıp B Alamıyorsa A Parayla İstediğini alıyor Ve Buda PAY TO WİN (Parayı Ver Ve Kazan) oluyor
cevap yükleniyor ...

KirliKill

80+ Silver
Merhabalar. Bildiğiniz gibi mobil oyun alanında supercell isimli bir reis var. Kendisi en büyük mobil oyun şirketi olmakla beraber en popüler mobil oyun olan brawl stars oyununun yapımcısı. Lakin bazı insanlar brawl stars için "p2w" ve "velet oyunu" gibi tabirler kullanıyor. Öncelikle oyunun ilk zamanları 10 elmasla en kötü kutuyu açıyordun şimdi biraz kasarak en iyi kutuyu açabilirsin.sadece 2 sezon elmas biriktirerek brawl pass alabilir ve bedavadan 1 adet karaktere sahip olabilirsin. Ayrıca oyunun eğlencesi iyi oynamak ve kazanmak. Para vererek pro olamıyacağına göre oyun p2w değil. Ayrıca oyun madem velet oyunu neden en popüler mobil oyunlar listesinde hep ilk 10'da ve PUBG den yukarda?

İsyandayım!
knk beyin hücrelerin o kadar küçükki bunu sana anlatmayacağım

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey

İsyandayım!
1-Oyun velet oyunudur kimse aksini iddia edemez
2-Csgoya para yatırınca global oluyor musun? Veya iyi bir karakter alıyor musun hayır çünkü oyun P2W değil fakat brawl starsa para yatır 1 saatte yapacağın şeyi 1 dkda yaparsın.

Squex

80+ Silver
Konunun hepsini okumadım ama 14k kupası olan biri olarak bende yorumumu katmak istedim.
Oyun p2w bir oyun. Elması basıp kutu alıp karakterinin levelini maxlayabilirsin. Ama karakter açıp iyi oynamanın p2w ile alakası yok oyunda şu karakter şundan güçlü gibi bir olay yok. Colt ile oynayan adam gider el primo da keser Leon da keser. Yani karakter açmanın p2w ile alakası yok. İyi oynayan yine karakteriyle iyi oynar.
Oyun velet oyunumu evet :kekw: . Yt de baktığınızda izleyenlerin hep 12 yaş altı çocuklar olduğunu görürsünüz. Bu yüzden sırf hesaplaşma oynuyorum. Oyunun takım eşleştirme sistemi de berbat. 14k kupasin ama takımına 2k 3k adamlar geliyor. Bu yüzden takım modları da kötü oyunun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yusuf Tadik
Instagram
yusuftadik56
Konunun hepsini okumadım ama 14k kupası olan biri olarak bende yorumumu katmak istedim.
Oyun p2w bir oyun. Elması basıp kutu alıp karakterinin levelini maxlayabilirsin. Ama karakter açıp iyi oynamanın p2w ile alakası yok oyunda şu karakter şundan güçlü gibi bir olay yok. Colt ile oynayan adam gider el primo da keser Leon da keser. Yani karakter açmanın p2w ile alakası yok. İyi oynayan yine karakteriyle iyi oynar.
Oyun velet oyunumu evet :kekw: . Yt de baktığınızda izleyenlerin hep 12 yaş altı çocuklar olduğunu görürsünüz. Bu yüzden sırf hesaplaşma oynuyorum. Oyunun takım eşleştirme sistemi de berbat. 14k kupasin ama takımına 2k 3k adamlar geliyor. Bu yüzden takım modları da kötü oyunun.
Lütfen bana dmden yazarmısın birlikte oynayalım 17.4k kupam var dm:yusuftadik56

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

İsyandayım!
P2w oyuna p2w değildir diyenlere gülüyorum.

Squex

80+ Silver
Lütfen bana dmden yazarmısın birlikte oynayalım 17.4k kupam var dm:yusuftadik56
Aktif oynamıyorum günde bir yarım saat girip çıkıyorum dersler var artık
Aga b oyun ilk çıktığında okulda tenefus arasında telefonu çantanın içini koyup takım girip oynuyorduk agalarla

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,103
İsim
Cicikuş
Ben hala velet oyunu olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca velet sayısı çok oyunca popülarite daha fazla oluyor.
Gel bakayım steam PUBG mesela çocuk bulacak mısın.

Brawl Stars'ı da savunmazsın ya.
pubg de 40 random 4 lü girdim ve ne fark ettim biliyormusun? takımdakilerden 3 üde alkollüydü bruh öyle düşün yani kafayı bulacak yaştaki adamlar pubg oynuyor brawl stars ta ise veledin teki annesinin telefonunu annesinden ağlaya ağlaya "AnnEĞ 30dK Oyun OynuCam PLz Ver" diyor yaş farkını sen düşün.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom