Neler Yeni

Brawl stars velet oyunu ve p2w bir oyun değildir!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Ayrıca oyun madem velet oyunu neden en popüler mobil oyunlar listesinde hep ilk 10'da ve PUBG den yukarda?
Dünyanın yarısından fazlası çocuk ve çoğu oynadığı için olabilir mi acaba?

Mojo jojo

80+ Silver
Merhabalar. Bildiğiniz gibi mobil oyun alanında supercell isimli bir reis var. Kendisi en büyük mobil oyun şirketi olmakla beraber en popüler mobil oyun olan brawl stars oyununun yapımcısı. Lakin bazı insanlar brawl stars için "p2w" ve "velet oyunu" gibi tabirler kullanıyor. Öncelikle oyunun ilk zamanları 10 elmasla en kötü kutuyu açıyordun şimdi biraz kasarak en iyi kutuyu açabilirsin.sadece 2 sezon elmas biriktirerek brawl pass alabilir ve bedavadan 1 adet karaktere sahip olabilirsin. Ayrıca oyunun eğlencesi iyi oynamak ve kazanmak. Para vererek pro olamıyacağına göre oyun p2w değil. Ayrıca oyun madem velet oyunu neden en popüler mobil oyunlar listesinde hep ilk 10'da ve PUBG den yukarda?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsyandayım!
Cidden burayı böyle tipler mi bastı
AĞğğğ
LAz ali twerk izlemeliyim hemen ağğğ

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Velet oyun olmayabilir ama kesinlikle P2W. Sen o kadar uğraşıp karakterlerinin seviyesini yükseltirken adam geliyo para yüklüyor ve gelen ögelerle karaketerlerini yükseltip daha güçlü hâle geliyor. P2W de zaten yükleme yapanlarının yapmayanlara göre oyunda daha önde olmasıdır.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
2011'den 2018'e kadar telefon tabletten hayal edemeyeceğin kadar oyun oynadım.
Ama B.S gibi velet sayısı fazla olan oyun yok.
Annesi 8 yaşında ki çocuğa veriyor telefonu çocuk zombi gibi ekrana bakıp BS oynuyor.
Üstelik hesap hırsızlığı bile var 🤣🤣

Merhabalar. Bildiğiniz gibi mobil oyun alanında supercell isimli bir reis var. Kendisi en büyük mobil oyun şirketi olmakla beraber en popüler mobil oyun olan brawl stars oyununun yapımcısı. Lakin bazı insanlar brawl stars için "p2w" ve "velet oyunu" gibi tabirler kullanıyor. Öncelikle oyunun ilk zamanları 10 elmasla en kötü kutuyu açıyordun şimdi biraz kasarak en iyi kutuyu açabilirsin.sadece 2 sezon elmas biriktirerek brawl pass alabilir ve bedavadan 1 adet karaktere sahip olabilirsin. Ayrıca oyunun eğlencesi iyi oynamak ve kazanmak. Para vererek pro olamıyacağına göre oyun p2w değil. Ayrıca oyun madem velet oyunu neden en popüler mobil oyunlar listesinde hep ilk 10'da ve PUBG den yukarda?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsyandayım!
mıobilde başka oyun olmadığından oynuyorum ve baya emeğim olduğu için bırakmak istemiyorum ama tam bir veeld oyunu ve p2w

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Karakter alınca oyun bitmiyor bunu anlatmaya çalışıyorum. Oyunun amacı kasmak karakter çıkarmak değil.
ama para verip kutu açıp karakter çıkarıyorsun hiç para yatırmamış adamdan daha güçlü oluyorsun

Türk DRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏Türk DRK
İlgilendiği Kategoriler
Undertale,evcil hayvanlar, film, dizi, oyun

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
en büyük mobil oyun şirketi?? Piyasanın en zengin şirketi tencent.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
709
İsim
Ali Mert Okuducu
supercell oyunları p2w oluyor çünkü para vermezsem gelişmen çok uzun sürüyor 2 yıl clash royal 4 yıl clash of clans oynamış birisi olarak söylüyorum
bende clash royale oynuyordum 1.5 yılda bütün karakterleri çıkardım. Bence P2W olayını çok abartıyorsunuz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom