white onions
80+
- Reaksiyon skoru
- 249
supercell oyunları p2w oluyor çünkü para vermezsem gelişmen çok uzun sürüyor 2 yıl clash royal 4 yıl clash of clans oynamış birisi olarak söylüyorum
Karakter alınca oyun bitmiyor bunu anlatmaya çalışıyorum. Oyunun amacı kasmak karakter çıkarmak değil.Bas baya Velet oyunu. Ayrıca da P2W. Para verip Karakter alıyorsun ve Karakterlerin güçleri farklı.
çünkü belirli bir yaştan sonra bu tarz mobil oyunlar oynayanlar çok azalıyor. ben 2 senedir falan rekabetçi oyun oynamıyorum. hele telefondan hiç kafa kaldırmıyor.Ayrıca oyun madem velet oyunu neden en popüler mobil oyunlar listesinde hep ilk 10'da ve PUBG den yukarda?
Ama hiç para yatırmadan da o karakterleri çıkartabiliyorsun?1 velet oyunu oyuncularının yaş ortalamsı belli
2. p2w senin 1 saat kasarak aldığın şey belli bir para karşılığı 1 dakikada alınıyor
Aynen ya Brawl Stars'ı da savunmazsın.Ben hala velet oyunu olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca velet sayısı çok oyunca popülarite daha fazla oluyor.
Gel bakayım steam PUBG mesela çocuk bulacak mısın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Brawl Stars'ı da savunmazsın ya.
kardeşim zaten p2w oluyo para vermedende alabiliyosun uğraşmadan p2w nin anlamı buAma hiç para yatırmadan da o karakterleri çıkartabiliyorsun?