Rality 80+ Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 470 Dahası Reaksiyon skoru 52 İsim Yakupcan Kaya 31 Ağustos 2021 #1 brawl starsta hesapım çalındı ve kilitlendi desteğe gittiğimde en son olduğum kulüpü soruyor ve ben bilmiyorum nasıl öğrenebilirim
brawl starsta hesapım çalındı ve kilitlendi desteğe gittiğimde en son olduğum kulüpü soruyor ve ben bilmiyorum nasıl öğrenebilirim
KendineMüzisyen 80+ Silver Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 3,360 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 2,778 Konum Las Vegas Ligor Texas İsim Arda Güler İlgilendiği Kategoriler Boş konu 31 Ağustos 2021 #2 Boşver senin için daha iyi olmuş dostum. Emin ol daha iyi.
Sagittarius 80+ Silver Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,785 31 Ağustos 2021 #3 Rality yazmış: brawl starsta hesapım çalındı ve kilitlendi desteğe gittiğimde en son olduğum kulüpü soruyor ve ben bilmiyorum nasıl öğrenebilirim Devamı için tıklayın... Brawl Stars bağımlılık yaptırıyor ve oyun için donunu verecek duruma geliyorsun boşver Mesaj otomatik birleştirildi: 31 Ağustos 2021 KendineMüzisyen yazmış: Boşver senin için daha iyi olmuş dostum. Emin ol daha iyi. Devamı için tıklayın...
Rality yazmış: brawl starsta hesapım çalındı ve kilitlendi desteğe gittiğimde en son olduğum kulüpü soruyor ve ben bilmiyorum nasıl öğrenebilirim Devamı için tıklayın... Brawl Stars bağımlılık yaptırıyor ve oyun için donunu verecek duruma geliyorsun boşver Mesaj otomatik birleştirildi: 31 Ağustos 2021 KendineMüzisyen yazmış: Boşver senin için daha iyi olmuş dostum. Emin ol daha iyi. Devamı için tıklayın...