Neler Yeni

🔥İndirim Brennenstuhl Super-Solid 13.500 mAh 5'li Priz - 1.679 TL

Satriani

80+ Silver
Sağlam ve kaliteli akım korumalı priz arayan varsa belli bütçede değerlendirilebilir.
Arada bu fiyatlara düşüyordu ama daha sonra tekrar bu fiyatlardan yakalanır mı bilemiyorum.
İhtiacı olan bakabilir, aynı kalite ve fiyatta daha iyisi varsa onu da belirtebilirsiniz...

41oEf2yCloL._AC_SL1000_.jpg

Adsız.png

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Gökhan
ürünün üstünde yazan 13500A biraz komik duruyor. çinli telefonların arkasında yazan megapiksel ifadeleri gibi

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,438
İsim
Berk
babbba prizde vikko gerisi yalan

Satriani

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu da yeterli hemde 8li
Önemli olan hepsi doluyken akımla ilgili sıkıntı olmadan ve ısı değerleri normal çalışması, yoksa fiyata göre çok fazla marka/model var.
İnceleyince adamlar yıllardır bu işin içinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ürünün üstünde yazan 13500A biraz komik duruyor. çinli telefonların arkasında yazan megapiksel ifadeleri gibi

~helloworld

80+ Bronze
evet biraz komik duruyor 13.500A yerine 13.5kA da yazılabilirdi kimsenin anlamayacağı için değil 13.500A yazınca daha büyük rakam daha iyi bir ürün algısı verir biraz da pazarlama stratejisi yani. Akım kesme kapasitesi bu ürünün aşağı yukarı piyasadakiler de iyi kötüler 5-10bin arasıdır bu da 13.500a iyi bir değer fakat bir tek bunun iyi olması yetmiyor kablo kalitesi kablo kesiti nedir bunları da bilmek gerekir. Burada indirim paylaşan kişiler sadece indirim paylaşıyor, ürünü araştırıp tanıtmıyor sonuçta iyi kötü diye. Sizin araştırmanız gerekir. Sadece açıklamak istedim nerden nereye geldik :D

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Gökhan
Önemli olan hepsi doluyken akımla ilgili sıkıntı olmadan ve ısı değerleri normal çalışması, yoksa fiyata göre çok fazla marka/model var.
İnceleyince adamlar yıllardır bu işin içinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Gökhan
evet biraz komik duruyor 13.500A yerine 13.5kA da yazılabilirdi kimsenin anlamayacağı için değil 13.500A yazınca daha büyük rakam daha iyi bir ürün algısı verir biraz da pazarlama stratejisi yani. Akım kesme kapasitesi bu ürünün aşağı yukarı piyasadakiler de iyi kötüler 5-10bin arasıdır bu da 13.500a iyi bir değer fakat bir tek bunun iyi olması yetmiyor kablo kalitesi kablo kesiti nedir bunları da bilmek gerekir. Burada indirim paylaşan kişiler sadece indirim paylaşıyor, ürünü araştırıp tanıtmıyor sonuçta iyi kötü diye. Sizin araştırmanız gerekir. Sadece açıklamak istedim nerden nereye geldik :D
elbet kalite farkı vardır ama şuana kadar bir kere dahi prizimin bozulduğu olmadı evde 25 yıldır aynı prizi kullanıyorum

~helloworld

80+ Bronze
elbet kalite farkı vardır ama şuana kadar bir kere dahi prizimin bozulduğu olmadı evde 25 yıldır aynı prizi kullanıyorum
Kullandığınız prizi belirtmemişsiniz hangisini kastediyorsunuz hocam

~helloworld

80+ Bronze
Top Bottom