Neler Yeni

🔥İndirim Brita Aluna XL Filtreli Sürahi 3,5 L 399 TL

Nedense pek güvenemiyorum bu sulara ya hatta evde ki arıtma sistemine bile güvenemiyorum bir değişik geliyor bana.

yalnız değilsin
evde arıtma sistemi var ben halen marketten su alıyorum.
Aynen hocam bizde de var hatta filtrelerini ben değiştiriyorum ama bende market suyuna geçtim tekrar atık su miktarı zaten çok üstüne nedense ısınamadım gerçekten hani sanki bir yararı yokmuş gibi geliyor vücuda.

Şahsen suyun tadı güzel olmuyor ama çay yapmak için gayet güzel gir tercih.

Evde arıtma var ondan aldigim suyu bundan geciriyorum. Bu sağlıksız bir yöntem aslında suda hiçbirşey bırakmıyorsunuz. Sadece su oluyor. O suyun içindeki şeyleri de almak gerekiyor bazen vücuda. Kireci de kesiyor bilginiz olsun. Yaklaşık 2008 den beri evde arıtma ve 2021 civarından beri brita sürahi kullaniyorum

Evde arıtma var ondan aldigim suyu bundan geciriyorum. Bu sağlıksız bir yöntem aslında suda hiçbirşey bırakmıyorsunuz. Sadece su oluyor. O suyun içindeki şeyleri de almak gerekiyor bazen vücuda. Kireci de kesiyor bilginiz olsun. Yaklaşık 2008 den beri evde arıtma ve 2021 civarından beri brita sürahi kullaniyorum
Hocam bu brita sürahinin filtresi ne kadar da bir değişiyor biraz bilgi verir misin

temiz şebekeden su içmek gibisi yok :D

Başka şehirlere gidince mort oluyorum ama

Aynen hocam bizde de var hatta filtrelerini ben değiştiriyorum ama bende market suyuna geçtim tekrar atık su miktarı zaten çok üstüne nedense ısınamadım gerçekten hani sanki bir yararı yokmuş gibi geliyor vücuda.
atık miktarını azaltmak için tanksız kullanmak lazım. tankın vanasını kapatın öyle kullanabilirsiniz

Hocam bu brita sürahinin filtresi ne kadar da bir değişiyor biraz bilgi verir misin
Hocam kendi içinde bilgilendirme vardı ayda 1 diyordu ama şöyle duşunun istanbulda oturan adamla ağrıda oturan adamın suyu aynı olmadığı için istanbuldaki ayda 1 değiştirmesi gerekirken ağrıdakilerin 2 ayda bir değiştirmesi gerekir bence çünkü suyu daha temiz. Şehrinizin su kalitesine göre değiştirin

Paylaşım için teşekkürler. Bu sürahiler bana göre bir işe yaramaz. Brita içinde granül aktif karbon, Aquaphor içinde de CTO Blok aktif karbon filtre var. Su arıtma filtresi olarak aynı filtreleri çok daha ucuza alabilirsiniz. Aktif karbon da volatil aktif bileşik ve klor dışında pek bir şey filtrelemez. Çeşme suyu içecek olan ucuza Çin malı ters osmos almalı. Yanına da günde bir şişe maden suyu içmek yeterli olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,694
Üyeler
173,541
Son üye
ayberk123453
Geri