İsimbulamajim
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,128
yalnız değilsinNedense pek güvenemiyorum bu sulara ya hatta evde ki arıtma sistemine bile güvenemiyorum bir değişik geliyor bana.
Aynen hocam bizde de var hatta filtrelerini ben değiştiriyorum ama bende market suyuna geçtim tekrar atık su miktarı zaten çok üstüne nedense ısınamadım gerçekten hani sanki bir yararı yokmuş gibi geliyor vücuda.yalnız değilsin
evde arıtma sistemi var ben halen marketten su alıyorum.
Hocam bu brita sürahinin filtresi ne kadar da bir değişiyor biraz bilgi verir misinEvde arıtma var ondan aldigim suyu bundan geciriyorum. Bu sağlıksız bir yöntem aslında suda hiçbirşey bırakmıyorsunuz. Sadece su oluyor. O suyun içindeki şeyleri de almak gerekiyor bazen vücuda. Kireci de kesiyor bilginiz olsun. Yaklaşık 2008 den beri evde arıtma ve 2021 civarından beri brita sürahi kullaniyorum
ayda birHocam bu brita sürahinin filtresi ne kadar da bir değişiyor biraz bilgi verir misin
Filtreleri ne kadarayda bir
Ürünü yaklasik 2 hafta once 800tlye aldim.Bu fiyat bedava. cay, kahve yemek suyu vb kullaniyorum. Oneririm
atık miktarını azaltmak için tanksız kullanmak lazım. tankın vanasını kapatın öyle kullanabilirsinizAynen hocam bizde de var hatta filtrelerini ben değiştiriyorum ama bende market suyuna geçtim tekrar atık su miktarı zaten çok üstüne nedense ısınamadım gerçekten hani sanki bir yararı yokmuş gibi geliyor vücuda.
Hocam kendi içinde bilgilendirme vardı ayda 1 diyordu ama şöyle duşunun istanbulda oturan adamla ağrıda oturan adamın suyu aynı olmadığı için istanbuldaki ayda 1 değiştirmesi gerekirken ağrıdakilerin 2 ayda bir değiştirmesi gerekir bence çünkü suyu daha temiz. Şehrinizin su kalitesine göre değiştirinHocam bu brita sürahinin filtresi ne kadar da bir değişiyor biraz bilgi verir misin