Neler Yeni

BT kulaklık sürekli "handsfree" moduna giriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih
Dostlar BT kulaklığım Discord'a girince handsfree moduna giriyordu bunun çözümüne bakıyordum 1-2 değişiklik yapıp eski haline döndürdüm. Şimdi de kulaklığı bağladığımdan birkaç saniye sonra handsfree moduna kendiliğinden giriyor, bunu nasıl çözeceğim?

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Comol Ogga
Kulaklığın nedir? Airpods gibi tws bir kulaklıksa bluetooth üzerinden bant genişliği sorunu sebebi ile mikrofon aktif olduğu anda handsfree moduna geçer ve mono ses verir, maalesef bunun bir çözümü yok eğer laptop kullanıyorsan ses ayarlarından kulaklığın mikrofonunu devre dışı bırakarak kulaklıktan sadece sesleri alabilir ve varsa laptopun kendi mikrofonunu kullanabilir yada ayrıca mikrofon bağlayabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklığın nedir? Airpods gibi tws bir kulaklıksa bluetooth üzerinden bant genişliği sorunu sebebi ile mikrofon aktif olduğu anda handsfree moduna geçer ve mono ses verir, maalesef bunun bir çözümü yok eğer laptop kullanıyorsan ses ayarlarından kulaklığın mikrofonunu devre dışı bırakarak kulaklıktan sadece sesleri alabilir ve varsa laptopun kendi mikrofonunu kullanabilir yada ayrıca mikrofon bağlayabilirsin.
samsung buds pro mikrofonum, net bir çözümü olmadığını gördüm ama şimdi dc de değilkende bu moda giriyor.

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Comol Ogga
samsung buds pro mikrofonum, net bir çözümü olmadığını gördüm ama şimdi dc de değilkende bu moda giriyor.
Bir program mikrofonunu kullanıyor olabilir veya ses ayarlarından kayıttan yürüt kısmındaki kulaklığı devre dışı bırakıp handsfree yi açık bırakmış olabilirsin handsfree ses çıkışını ve mikrofonu devre dışı bırakmayı dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,171
Üyeler
159,282
Son üye
monchaiy
Top Bottom