Neler Yeni

BT Üzerinden Verim Alamıyorum

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
@YinYang @slm.ycl02

Ancak müsait olabildim. Kontrol ettiğimde zaten Stereo idi. Ses kalitesi telefondaki gibi olmasa da iş görür seviyede ancak ara sıra birkaç milisaniyelik cızırtı oluşabiliyor. Onun önüne nasıl geçebilirim, bilginiz var mı?

YinYang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
-
@YinYang @slm.ycl02

Ancak müsait olabildim. Kontrol ettiğimde zaten Stereo idi. Ses kalitesi telefondaki gibi olmasa da iş görür seviyede ancak ara sıra birkaç milisaniyelik cızırtı oluşabiliyor. Onun önüne nasıl geçebilirim, bilginiz var mı?
Ses kalitesini dusurmeyi dener misiniz ?
Ses driveri yukledikten sonra muhtemelen realtek audio console gelmistir veya artik herneyse oradan cd kalitesi, dvd kalitesi gibi secenekler bulunur ordan dusurun

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Ses kalitesini dusurmeyi dener misiniz ?
İnan istemem. Windows ayarlarından Bass Boost'u da açtım. 320 kbps dinliyorum zaten. :D Cihazın BT'si kaldırmıyor olabilir mi? Yeni çıkanlardan değil. 4.1 olması lazım.

YinYang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
-
Mikrofon gizlilik ayarları yazın. Orda masaustu programlarinin mikrofona erisimi izin verilsin mi ? Tarzi bir buton olacak ona basin mikrofonu tamamen kapatacak o birde öyle deneyin. Bu arada ses kalitesini denemelik olsa bile dusurun ki bundan mi kaynaklaniyor anlayalim. Bt surumu destekliyordur tahminimce cunku bende bt 5 kulakligimi bt4 ile kullaniyorum herhangi bir sorun teskil etmiyor

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Mikrofon gizlilik ayarları yazın. Orda masaustu programlarinin mikrofona erisimi izin verilsin mi ? Tarzi bir buton olacak ona basin mikrofonu tamamen kapatacak o birde öyle deneyin. Bu arada ses kalitesini denemelik olsa bile dusurun ki bundan mi kaynaklaniyor anlayalim. Bt surumu destekliyordur tahminimce cunku bende bt 5 kulakligimi bt4 ile kullaniyorum herhangi bir sorun teskil etmiyor
Her ikisi de işe yaramadı. Tahminime işlemci %100 yüke bindiğinde hafif cızırtı oluyor.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,245
İsim
Mert Can Ergün
hyperx bluetooth kulaklığı laptopu bağladığım zaman ses iyi geliyor

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
O zaman güç seçeneklerinden ayar yapar mısınız ? Siz biliyorsunuz zaten her bt ile ilgili her şeyi en iyi performans olacak şekilde ayarlayın. Birde böyle deneyin. Garip bir problem
Yüksek performansta kullanıyorum. Bu BT sorunuyla ilk defa karşılaşıyorum. Muhtemelen işlemciyle alakalı. Benim için çok sorun arz etmiyor ama sinir bozucu. :D

YinYang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
-
Yüksek performansta kullanıyorum. Bu BT sorunuyla ilk defa karşılaşıyorum. Muhtemelen işlemciyle alakalı. Benim için çok sorun arz etmiyor ama sinir bozucu. :D
Modlari duzenleyebiliyoruz ya ondan bahsetmistim. Yuksek performans modunun ayarlarinda bt ile ilgili ayarlar olması gerek yanlis hatirlamiyorsam

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Modlari duzenleyebiliyoruz ya ondan bahsetmistim. Yuksek performans modunun ayarlarinda bt ile ilgili ayarlar olması gerek yanlis hatirlamiyorsam
Evet, ona da göz attım ama değişim olmadı.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,373
İsim
Selim
Top Bottom