1000 tln olurarkadaşlar şuan btc 56k dolar 500 liralık alsam btc 100k oldugunda bozdursam ne kadar kazancım olur bunu hesap mantıgı nasıldır
Bitcoin alacağına alt coinlerden alabilirsin. Ben geçen CHZ almıştım 2 TL'den 6 TL'den sattım param 3 günde 3 katı oldu. Alt coinler daha çok kazandırıyor.arkadaşlar şuan btc 56k dolar 500 liralık alsam btc 100k oldugunda bozdursam ne kadar kazancım olur bunu hesap mantıgı nasıldır
chz öneriyor çevremde şuan alınır mı 600 liralık almalımıyım acelem yok beklerim yükselmesini ihtiyacım dışındaki bir para tl olarak kalsa değer kaybedicek chz olsun en azından yükselirbelkiBitcoin alacağına alt coinlerden alabilirsin. Ben geçen CHZ almıştım 2 TL'den 6 TL'den sattım param 3 günde 3 katı oldu. Alt coinler daha çok kazandırıyor.
hocam bu alttaki %25 veya %50 li kısım ne işe yarıyor
Yatırım tavsiyesi veremem CHZ şu 2 gündür sıkıntılı dönemde ama bu yükselmeyecek anlamına gelmez. Araştırmalısın.chz öneriyor çevremde şuan alınır mı 600 liralık almalımıyım acelem yok beklerim yükselmesini ihtiyacım dışındaki bir para TL olarak kalsa değer kaybedicek chz olsun en azından yükselirbelki
benim acelem yok bence mutlaka yükselir beklerim biraz araştırıp alıyım reis saolasınYatırım tavsiyesi veremem CHZ şu 2 gündür sıkıntılı dönemde ama bu yükselmeyecek anlamına gelmez. Araştırmalısın.
Kullanıcının para miktarı "Toplam" yazan yerde belirtiliyor. % işareti işareti ile gösterilen şeyse, kullanıcının % kaçı ile işlem yapacağını seçmeye yarar. Buraya takılmanıza gerek yok. Elle ile de para miktarınız dahilinde istediğiniz % miktarda alım veya satım yapabilirsiniz.hocam bu alttaki %25 veya %50 li kısım ne işe yarıyor
tamamdır,teşekkürlerKullanıcının para miktarı "Toplam" yazan yerde belirtiliyor. % işareti işareti ile gösterilen şeyse, kullanıcının % kaçı ile işlem yapacağını seçmeye yarar. Buraya takılmanıza gerek yok. Elle ile de para miktarınız dahilinde istediğiniz % miktarda alım veya satım yapabilirsiniz.