Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu 2.el Laptop alınır mı..? Ödev ve basit programlar v.b

JackieTR

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar. Yakın bir zaman lığına İstanbula geldim yeğenim orta okul okuyor. Kısacası bayağa ölü fiyata laptop arıyorum size sormak istedim Lenovo marka daha önce kullanmıştım sessiz olması benim hoşuma gitmişti her model de böyle mi bilmiyorum.

Bir bakar mısınız. 3k ya alınır mı ekran boyutu yeterli mi..?

Ekler

• IMG_20231105_215131.jpg
    IMG_20231105_215131.jpg
    355.7 KB · Hit: 42
  • IMG_20231105_215151.jpg
    IMG_20231105_215151.jpg
    230.8 KB · Hit: 41
Son düzenleme:

UmutG48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut Göncü
Bu alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçen ne kadar

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçen ne kadar
Ölü fiyat desem yeridir 2 - 3k arası batarya pili 1 - 2 saat gitsin çokta eski nesile gitmesin yeterli. Sadece ders v.b aradığım için buna benzer bir şey olsa yeterli olur.

UmutG48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut Göncü
4k olmaz mı

JackieTR

80+ Bronze

ygz39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yağız Gür
Merhaba arkadaşlar. Yakın bir zaman lığına İstanbula geldim yeğenim orta okul okuyor. Kısacası bayağa ölü fiyata laptop arıyorum size sormak istedim Lenovo marka daha önce kullanmıştım sessiz olması benim hoşuma gitmişti her model de böyle mi bilmiyorum.

Google'dan fazlasını zor açar ama bütçe kısıtlı yapacak bir şey yok. Sessiz olması bakımlarıyla alakalı benim eski laptobumda Lenovoydu ve hiç bakım yapmamıştım sesli bir şekilde çalışıyordu. Bu modelde ise bakımlar yeniyse sessiz olur bakımlar yapılmamışsa gidip bir bilgisayarcıda yaptırmanızı öneririm.

JackieTR

80+ Bronze
Google'dan fazlasını zor açar ama bütçe kısıtlı yapacak bir şey yok. Sessiz olması bakımlarıyla alakalı benim eski laptobumda Lenovoydu ve hiç bakım yapmamıştım sesli bir şekilde çalışıyordu. Bu modelde ise bakımlar yeniyse sessiz olur bakımlar yapılmamışsa gidip bir bilgisayarcıda yaptırmanızı öneririm.
Ekran kartlık bir durum olmadığını düşünüyorum.. 1gb yazıyor ama ssd hızı yavaş ise elimde sıfır wd green 240gb var. Ddr3 ama yeterli gelir gibi geliyor sonuçta oyun için alınmayacak bildiğin world olsun ödev gibi Google kullanma amacı olacak. Onları da zorlayacak olamaz diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mert Kıroğlu
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar

Buraya sarı sayfa linki atmak yasak mı? biraz araştırdım sana göre bir şey buldum

JackieTR

80+ Bronze
Buraya sarı sayfa linki atmak yasak mı? biraz araştırdım sana göre bir şey buldum
Buradan da teşekkür etmek istiyorum hocam özelden yardımınız ile temiz bir laptop almış bulunmaktayım tekrar dan sağolun. 🙏🙏 Konuyu çözüldü olarak güncelliyorum.

Top Bottom